• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda - CSKA: "Znamo šta moramo", kažu Armejci

Autor mondo.rs

Mnogi među Moskovljanima imaju iskustvo nastupa u najvećoj hali u regionu. To iskustvo ističu kao važan faktor uoči još jednog gostovanja Zvezdi.

 Evroliga Crvena zvezda - CSKA najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Večernjim čarter letom, ekipa moskovskog CSKA u utorak stiže u Beograd, na meč protiv Crvene zvezde mts.

Po običaju, ekipa Dimitrisa Itudisa uradiće u glavnom gradu Rusije i popodnevni trening, pa će sa spakovanim koferima krenuti na let za Srbiju, gdje će istrčati na parket Beogradske arene u srijedu.

Grčki stručnjak naglasio je u najavi utakmice da će njegov tim imati težak zadatak.

"Čeka nas naporna utakmica. Zvezda je još kompetitivnija ove sezone. Igraju zaista veoma dobro u gostima, a posebno kod kuće. Igraju sa ambicijom, strašću i vizijom. Moramo da budemo spremni za tešku utakmicu i moramo biti skoncentrisani na stvari koje radimo najbolje", izjavio je Itudis.

Prošle sezone - CSKA je u Beogradu izgubio od Zvezde. Godinu prije toga, savladao je u trećoj utakmici uzbudljive plej-of serije. Ove jeseni, "armejci" stižu u Srbiju bez srpskih igrača, što dugo nije bio slučaj.

Naravno, prošlosezonski lider Miloš Teodosić preselio se u NBA ligu, a prije njega (i sa njim) u Moskvi su igrali Nenad Krstić, Zoran Erceg, Vladimir Micov...

Kajl Hajns bio je saigrač sa nekoliko srpskih igrača u Moskvi, kao i u Atini, gdje je igrao sa sadašnjim igračima Zvezde Markom Kešeljem i Perom Antićem. Amerikanac, koga mnogi zovu "najpotcjenjenijim igračem Evrolige", takođe očekuje težak meč protiv crveno-bijelih.

"Biće to velika prilika za nas, da pokažemo kako možemo da igramo u takvom okruženju. Imamo iskustvo nastupa na tom terenu i znamo kako je. Zvezda je energičan tim, sa sjajnom ravnotežom mladih i iskusnih igrača. Ne samo da moramo da izjednačimo njihovu energiju, već moramo i da ostamo čvrsti i da igramo svoju igru".

Parovi 7. kola:

Makabi - Efes 20.05
Panatinaikos - Himki 20.15
Baskonija - Real 20.30
Unikaha - Žalgiris 20.45

u srijedu

Fenerbahče - Olimpijakos 18.45
Zvezda - CSKA 19.00
Bamberg - Barselona 20.00
Valensija - Armani 20.45

Tabela: CSKA 5-1, Himki 5-1, Real 4-2, Fenerbahče 4-2, Makabi 4-2, Olimpijakos 4-2, Valensija 3-3, Žalgiris 3-3, Panatinaikos 3-3, Unikaha 3-3, Bamberg 3-3, Barselona 2-4, Zvezda 2-4, Baskonija 1-5, Efes 1-5, Armani 1-5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC