• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprijatno u Čikagu, Mirotić trenira i ćuti

Autor mondo.rs

Uskoro se očekuje povratak Nikole Mirotića na parket, ali je i dalje "zategnuta" situacija između njega i Bobija Portisa, igrača koji ga je nokautirao na treningu.


Bobi Portis
je nokautirao Nikolu Mirotića na treningu Čikaga i poslao španskog košarkaša na bolovanje dok je njega klub suspendovao na osam utakmica...

Suspenzija je prošla i krilni centar se vratio na parket i u tri utakmice ove sezone zabeležio je odličan učinak - u proseku beleži 19,3 poena i 10 skokova po meču - dok se njegov "rival" Mirotić polako vraća treninzima.

Na prvom zajedničkom od tuče njih dvojica nisu progovorili ni reč.

"U ovom trenutku nije bilo nikakve komunikacije njih dvojice, očigledno Niko i Bobi nisu pričali", rekao je trener "bikova" Fred Hojberg pred trening u utorak: "Mirotić je razgovarao sa ostalim igračima, a mi ćemo nastaviti da radimo na tom odnosu. On će dolaziti na treninge i raditi na sebi i nadamo se da će uskoro biti spreman da igra".


Prema nekim izveštajima Mirotić je bio izuzetno besan što se Portis vratio na teren pre njega, a njegov saigrač Robin Lopez navodi da mu je "Niko" otkrio mnogo stvari na večeri, ali u poverenju.

Prve prognoze bile su da će se Mirotić vratiti u decembru, ali je pitanje da li će uopšte igrati za Čikago ove sezone pošto je moguće da će biti trejdovan. Problem je u tome što on u ugovoru ima klauzulu prema kojoj ne može da promeni tim do 15. januara.

Biće neprijatno u svlačionici...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC