Jedna od najboljih igara - potpuno besplatna!

Autor:

Vaša je zauvek, preuzmite je odmah!

Jedna od najboljih igara - potpuno besplatna! Foto: Promo. Ilustracija: Plants vs. Zombies u 3D Garden Warfare avanturi!

Najnovija igra koju možete potpuno besplatno preuzeti na Origin servisu, kao deo On the House programa, je legendarna Plants vs. Zombies i to u GOTY izdanju! Nije objavljeno tačno do kada će promocija trajati, navodi Play! Zine, tako da vam preporučujemo da što pre igru dodate u vašu biblioteku putem linka, nakon čega zauvek ostaje u vašem vlasništvu.

Plants vs. Zombies pred vas stavlja izazov odbrane dvorišta od zombija uz pomoć sađenja cveća i biljaka. Kroz igru se susrećete sa brojnim vrstama neprijatelja i za sve postoji komičan opis. Igra nudi čak pet različitih modova, Avanturu sa 50 nivoa, mini igre, mod rešavanja zagonetki, Preživljavanje i Zen mod za “opuštanje”. GOTY izdanje igre donosi i nov sadržaj, tako da sada svi igrači mogu da kreiraju zombije po sopstvenoj zamisli.

Plants vs. Zombies se tokom skoro decenije postojanja našao na gotovo svim mogućim platformama, tako da retko ko nije čuo za ovaj fenomen. Zbog svega ovoga sad je prava prilika da oni koji eventualno nisu čuli ili nisu imali prilike isprobaju ovu tower defense igru - učine to odmah i igraju je s uživanjem!

Tagovi:

Ostale vijesti