• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinju Susreti pozorišta BiH u Brčkom

Autor SRNA

Predstavom Narodnog pozorišta iz Sarajeva "Sve se nekako preživi osim smrti" u režiji Dine Mustafića, u Brčkom će večeras početi 34. Susreti pozorišta BiH pod motom "Grad u teatru, teatar u gradu" koji će trajati do 24. novembra.

Ove godine publika će u takmičarskoj konkurenciji imati priliku da vidi osam predstava koje je odabrao selektor festivala Almir Bašović, od kojih pet iz BiH, te po jednu iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Druge festivalske večeri predstaviće se Gradsko pozorište iz Podgorice sa predstavom "Čuvari tvog poštenja" reditelja Borisa Liješevića.

Narednih večeri publika će moći da vidi praizvedbu komada Kamernog teatra 55 "Mirna Bosna" u režiji Saše Peševskog, te "Hipnozu jedne ljubavi" Dušana Kovačevića u izvođenju Zvezdara teatra.

Narodno pozorište Republike Srpske, u saradnji sa Pozorištem Prijedor, izvešće u ponedjeljak, 20. novembra, "Sabirni centar" u režiji Marka Misirače, a u utorak je na repertoaru "Ustav Republike Hrvatske" Satiričnog kazališta "Kerempuh".

"Predstavu Hamleta u selu Mrduša Donja" odigrađe HNK Mostar, a Bosansko narodno prozorište iz Zenice predstavu "Moja fabrika".

Stručni žiri ove godine čine LJiljana Blagojević, Anja Šovagović Despot i Almir Imširević.

Predstava će početi u 19.30 časova. Nakon svake predstave, u brčanskom Domu kulture biće održan okrugli sto na kojem će učestvovati organizatori, gosti i predstavnici medija.

Cijena pojedinačne karte je pet KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop