Open IPTV je vaš pravi izbor

Autor:

Pogledajte ovosedmične filmske preporuke iz Open IPTV ponude.

0
A- A A+
m:tel, open iptv Foto: m:tel

Slavni oskarovac Robert De Niro igra glavnog glumca u filmu “Žmurke”, 22. novembra u 19.00 časova na TV HBO 2.

Dobitnik Oskara  Robert De Niro  tumači ulogu Dejvida Kolaveja, rastrzanog oca i udovca u trileru “Žmurke”. Dakota Fening tumači ulogu njegove mlade kćerke Emili, koja krije nevjerovatnu tajnu. Na početku priče, Kolavejeva supruga Alison (Ejmi Irving) iznenada umire, što stvara traume kod Emili. Otac i kćerka se sele na sjever države Njujork da bi se Emili udaljila od uspomena na život na Menhetnu sa majkom. Ubrzo nakon toga, Emili sklapa prijateljstvo sa Čarlijem. U početku, Dejvid gleda na Čarlija kao na pozitivni način da Emili izrazi svoja osjećanja, ali ga niz užasavajućih djela navodi da zamisli nezamislivo: Čarli bi mogao da bude stvaran... a ako je tako, on mora da bude zaustavljen.

“Bjekstvo iz njujorškog zatvora: Priča o Džojs Mičel”, radni je naslov filma koji je inspirisan istinitim događajem, a koji kanal HBO prikazuje u četvrtak, 23.11. u 20.00 časova.

Inspirisan istinitom pričom koja je privukla pažnju cijele nacije, ovaj film govori o radnici zatvora koja je pomogla dvojici osuđenika da pobjegnu. Džojs Mičel (Penelopi En Miler), udata majka troje djece, upoznaje osuđene ubice, Ričarda Meta i Dejvida Sveta, radeći kao krojačica u kazneno-popravnoj ustanovi Klinton u Njujorku. Ričard i Dejvid momentalno izaberu Džojs kao savršenog pijuna za njihov plan bjekstva. Polaskana njihovom pažnjom, Džojs dozvoli da je izmanipulišu i zavedu ova dvojica zatvorenika i ona ubrzo prihvati da im pomogne u bjekstvu. Zaslijepljena fantazijom da su dvojica muškaraca zaljubljena u nju, Džojs pristane na njihovu ideju da ubiju njenog muža i svi zajedno pobjegnu u Meksiko. U posljednjoj sekundi, Džojs shvati da ne može da ispuni dogovor i ne pojavi se na dogovorenom mjestu da pokupi zatvorenike…

“Izolovano finsko selo u Laponiji, baš preko puta švedske granice. Penzionisani policajac saznaje da je njegov vanbračni sin izašao iz zatvora i da maltretira mještane. Mladić je saznao veliku porodičnu tajnu i traži osvetu napadajući ljude bliske policajcu – uključujući i njegovog zakonitog sina. Mržnja među dvojicom braće izaziva osvetu i nasilje, zbog čega mještani uzimaju zakon u svoje ruke. Pokušavajući da spriječi sinove da se ne poubijaju, policajac je primoran da se suoči sa greškama iz prošlosti”. Ovo je scenario filma “Zakon zemlje” , koji možete pogledati 24. novembra 2017. godine sa početkom u 21.35 časova na TV CINEMAX.

Tokom sedmice od 17. do 24. novembra, gledaoci američkog dokumentarnog programa Nacionalna geografija, imaće priliku da od 10.30 časova prijepodne svakog dana prate nove epizode pete sezone zabavne, popularne američke emisije ,,Nauka o gluposti“. Ona predstavlja kombinaciju čvrste nauke s nekim od najluđih, najspektakularnijih i najbolnijih amaterskih snimaka. Spretni voditelji prikazuju nezgode hrabrih, ali možda i neupućenih osoba širom svijeta i objašnjavaju naučne činjenice koje stoje iza njihovih neuspjeha i sramoćenja, koristeći kao ilustraciju kompjuterske animacije i usporene snimke.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti