Ona ne želi seks s tobom? Možda su ovo razlozi...

Autor:

Ne ljutite se odmah na svoju partnerku kada odbija da ima seks sa vama. Razgovarajte s njom, potražite razlog i pokušajte zajedno da ga rešite.

0
A- A A+

Možda je nezadovoljna vašim odnosom

Za mnoge žene, seksualna želja je direktno u vezi sa emotivnim odnosom koji ima sa vama. Ako je žena nezadovoljna brakom ili vezom u kojoj se nalazi. Zbog toga je veoma važno da razgovarate otvoreno i pokušate da ustanovite u čemu je, zapravo, problem.

Možda joj je seks postao bolan

Uz godine dolazi mudrost ali i problemi u spavaćoj sobi. Ako je seks bolan ili neprijatan za vašu ženu ili devojku, ima smisla što vas odbija. I žene i muškarci doživljavaju fizičke i hormonske fluktuacije, a kod žena mogu uticati na seksualni nagon, na promene u vaginalnoj vlažnosti, zbog čega seks može postati bolan.

Možda ste je zapostavili

Seks je mnogo više od seksa. To je poljubac za dobro jutro, to je lepa poruku tokom dana, to je povremeno iznenađenje u vidu jednog cveta, ili: "Draga, ja ću te odmeniti danas u kuhinji". Da li to u vašoj vezi postoji?

Možda je vaš seks postao dosadan

I o tome morate da razgovarate. To je jedini lek. Otvoreno, bez rukavica i stida. Pitajte svoju voljenu šta bi volela da doživi u seksu, o čemu mašta, koje su njene fantazije... i budote spremni da ispunite barem deo toga. Nekada je dovoljno da samo promenite "scenu", upalite sveće, dodate neku lepu muziku, napunite kadu...

Tagovi:

Ostale vijesti