• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Odbrana "lomi" Cibonu

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u meču devetog kola ABA lige u nedjelju dočekuju Cibonu.

Nakon dva vezana poraza od Zadra i Mornara te bez Dezmonda Vašingtona, koji nije više košarkaš Igokee, šampion BiH, dočekuje Cibonu.

Na drugoj strani Cibona je promijenila trenera te će bivši strateg Zadra i MZT-a, Ante Nazor, debi na klupi Cibone u ABA ligi imati u Laktašima.

"Cibona je promijenila trenera što bi svakako mogao biti pozitivan šok za ekipu koja ne igra dobro na otvaranju sezone i ne igra onako kako su možda očekivali.  Za nas bi veoma bitno bilo da nam se povrijeđeni igrači vrate i da sa najjačim sastavom izađemo na megdan timu iz Zagreba, a sasvim je izvesno da će i Đorđe Milošević i Nikola Jevtović biti u sastavu, međutim, još uvek nisam siguran koliko će doprinos moći dati u ovom meču", rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić i dodao:

"Mi moramo odlučno ući u tu utakmicu, taktični disciplinovano od samog početka. Velika je važnost ovog meča s obzirom na to da nam dolazi u teškom trenutku, nakon dva vezana poraza. Takođe, igramo protiv tima koji nam je na neki način konkurent za opstanak tako da bi pobjeda vrijedila duplo. Veoma je važno da ne potcijenimo protivnika i da ga pokušamo slomiti čvrstom odbranom koju smo pokazali da znamo da igramo“, rekao je Bajić.

Đorđe Milošević zbog povrede nije igrao u Baru i njegov izostanak itekako se osjetio.

"Nemamo mnogo izbora nakon dva poraza, jednostavno moramo da pobijedimo i mirnije dočekamo nastavak lige. Ekipa Cibone, iako to stanje na tabeli ne govori, je izuzetno kvalitetna. Predvode ih Žorić i Tomas košarkaši koji imaju evroligaško iskustvo što uvek može biti neugodno za protivnika. Promijenili su trenera, sasvim sigurno i koncept igre tako da zbog toga moramo biti na oprezu. Mi ukoliko ponovimo igru protiv FMP-a sa mnogo trčanja i jakom odbranom svakako možemo da dođemo do trijumfa“, rekao je Milošević.

Utakmica Igokea - Cibona igraće se u nedjelju od 17 časova u Laktašima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC