• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Borac nije zaslužio poraz od Želje

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener banjalučkog Borca Zoran Milinković bio je razočaran poslije poraza od Željezničara u derbiju 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ali smatra da crveno-plavi nisu zaslužili da Gradski stadion napuste "pognute glave".

 Borac - Željezničar 0:1, izjave Admir Adžem, Zoran Milinković Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Pred oko 7.000 gledalaca u Banjaluci na rođendanskom slavlju "Lešinara", Željo je odnio kompletan plijen minimalnim rezulčtatom 0:1.

Strijelac odlučujućeg pogotka na nedjeljnom meču bio je Asim Zec u 71. minutu nakon greške Aleksandra Radulovića.

...
Izvor: Dailymotion

Zec pokvario 30. rođendan "Lešinara" u Banjaluci!

Šef struke gostiju sa "Grbavice" Admir Adžem naglasio je da je dobra priprema omogućila Želji da osvoji bodove iako je bilo i situacija u kojima nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Bila je ovo dosta čvrsta i tvrda utakmica, dobro smo se pripremili, znali smo odakle nam prijeti najveća opasnost. Kvalitetno smo neutralisali igrače koji su nam mogli stvoriti najviše problema, bilo je malo šansi i na jednoj i na drugoj strani, a mi smo jednu našu uspjeli da pretvorimo u gol. Ono čim nisam zadovoljan, trebalo nam je više mirnoće na protivničkoj polovini, ali moram biti zadovojan, osvojili smo sva tri boda na derbiju u Banjaluci", rekao je strateg Sarajlija poslije derbija.

Njegov kolega sa klupe Borca Zoran Milinković najprije je uputio čestitke Željezničaru na osvojenim bodovima, iako vjeruje da Banjalučani nisu zaslužili poraz.

"Čestitam Željezničaru na pobjedi, imam utisak da Borac nije zaslužio poraz i da smo svih 90 minuta bili ekipe u 'egalu'. Jedna greška je odlučila, to je prelomilo meč, ali to je fudbal. Jako mi je žao jer smo željeli mnogo više od ove utakmice, da proslavimo pobjedu s našim navijačima na njihovom jubileju. Vjerujem da će Borac kao klub smoći snage da prevaziđe ove momente i da će tugu zamijeniti sreća", izjavio je Milinković.

Složio se Milinković na konstataciju novinara da je Borac prvi udarac ka golu Vedrana Kjosevskog uputio u 81. minutu kad je sa 25 metara šutirao Bojan Burazor...

"Mi smo pokušavali da igramo iz tranzicije, stoji ocjena da teško dajemo golove, to je tako od početka i to je boljka koja nas je koštala mnogo bodova u jesenjem dijelu sezone".

Poslije ovog poraza, Borac će prema riječima Milinkovića voditi borbu sa još dva tima za plasman u Ligu za šampiona BiH, koja bi osigurala nastup u eliti i naredne sezone.

"Po svemu sudeći biće borba između tri ekipe, Mladost, Radnik i mi. Još 21 bod je u igri i sve je moguće. Treba izgarati ova tri kola prije pauze, a onda u potpunosti iskoristiti prelazni rok i napasti ta posljednja četiri kola. Ponavljam žao mi je navijača, ali ovo je naše trenutno stanje i treba sad to da prevaziđemo. Nismo toliko ugrozili gol Željezničara, ali nisu ni oni naš", zaključio je trener Borca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL Borac

Zna li ovaj sta prica.. .

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC