• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skoti Vilbekin postaje "zmaj"!?

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Američki plejmejker je u prethodnim mjesecima dovođen u vezu sa reprezentacijom Turske, ali je ipak u pregovorima sa Bosnom i Hercegovinom.

 Skoti Vilbekin dobija BiH pasoš Izvor: MN PRESS

Skoti Vilbekin je postigao dogovor sa KS BiH, ali još nije jasno da li će biti dostupan za novembarski prozor kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo objavio je Sportando.

Iz izvora bliskih KS BiH MONDO saznaje da su pregovori u toku i da je dogovor moguć za kvalifikacione mečeve u februaru 2018. godine, dok za predstojeće utakmice protiv Rusije u Sarajevu i Francuske u Roanu odlični plejmejker sigurno neće biti dostupan.

Selekcija pod vođstvom Duška Vujoševića ljetos je prošla pretkvalifikacije za Mundobasket, a od petka 24. novembra do 2. jula sljedeće godine boriće se za neko od prva tri mesta u grupi E, u kojoj se pored Rusa i Francuza nalazi i Belgija.

Skoti Vilbekin ove sezone u Evrokupu prosječno bilježi 19 poena i 5,1 asistenciju po utakmici, a u Superligi Turske 17,4 poena i 5,1 asistencija.

Mesto naturalizovanog igrača u reprezentaciji BiH prethodno je popunjavao Aleks Renfro, koga je Vujošević u avgustu odstranio iz tima zbog kršenja discipline.

.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC