• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sportski Žurnal i FSRS biraju najbolje

Autor mondo.ba

Žiri manifestacije "Dan fudbala" RS u organizaciji Sportskog Žurnala i FSRS počeo s radom i do januara izabraće najbolje fudbalske pojedince iz Republike Srpske.

 Dan fudbala RS Žiri bira najbolje u 2017 Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija na kojoj se biraju najbolji fudbaler, najtalentovaniji igrač, najbolji trener, sportski radnik i sudija Republike Srpske, te dodjeljuju posebne nagrade biće održana u januaru, a pripreme za ovaj događaj su uveliko počele.

Stručni žiri počeo je s radom i održao je u ponedjeljak prvu sjednicu u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci na kojoj je usvojen Pravilnik prijedloga i izbora i kandidovani pojedinci za svaku od pet kategorija.

Pored pet redovnih, biće dodijeljene, tradicionalno, i dvije posebne nagrade, za životno djelo koja nosi ime nekadašnjeg predsjednika RS i fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH doktora Milana Jelića, odnosno internacionalna nagrada Zlatna povelja „Miljan Miljanić“ u znak sjećanja na proslavljenog fudbalskog trenera i funkcionera, velikog prijatelja RS i njenog fudbala.

Izvor: MONDO

Žiri će nastaviti sa radom u srijedu, 5. decembra, za kada je zakazana sljedeća sjednica. 

Pored predsjednika Tome Marića, savjetnika u Vladi Republike Srpske i saradnika Sportskog Žurnala, u žiriju su još potpredsjednik Zoran Vajkić (predsjednik Komisije za medije FSRS) te članovi: Slavko Basara (Sportski žurnal), Darko Basara (EuroBlic), Andrej Knežević (ATV), Goran Arbutina (portal Mondo), Dragan Novaković (RTRS), Dejan Kondić,(Elta TV)  i Milan Zubović, (Glas Srpske).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC