Nemojte da deprimirate Akvamena! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Jednako je "strašan" kao Kal Drogo...

0
A- A A+

Glumac Džejson Momoa (38) koji se proslavio ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola", stao je u odbranu novog filma "Justice League" gde tumači lik superheroja i poluboga Akvamena.

DC film o supeherojima među kojima spadaju Betmen, Čudesna žena, Supermen, Akvamen, Fleš i Kiborg, nije se proslavio među kritičarima koji su film proglasili "pokvarenim mlekom".

"Pokušavam da se distanciram od toga šta ljudi pričaju. Neki prijatelji su mi rekli da filmu ne ide najbolje i to me je izdeprimiralo", rekao je Momoa za "Entertainment Weekly".

On se prvi put pojavio u ulozi Akvamena 2016. godine u filmu "Batman v Superman: Dawn Of Justice", a repriziraće ulogu i u filmu koji je samo o ovom superheroju "Akvamen", a koji bi trebalo da izađe u bioskope u decembru sledeće godine.

"Odgledao sam 'Justice League' dva puta. Drugi put mi se čak još više svideo. Pogledaću ga opet sa mojom decom i kumićem u okruženju gde je savršena publika - na normalnoj projekciji umesto na premijeri. Vrlo sam uzbuđen", zaključio je Džejson.

Izvor: YouTube

Tagovi:

Ostale vijesti