• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije znao da "odglumi" za žuti karton... (VIDEO)

Autor mondo.rs

Pokušao je desni bek Reala da "očisti" kartone za nokaut fazu Lige šampiona, ali nije baš profesionalno "odglumio" da nema slobodnog saigrača.


Komična situacija na Kipru kada je Danijel Karvahal dvadesetak sekundi kraj aut-linije "glumio" da nema nijednog "otvorenog" saigrača kako bi isprovocirao arbitra da ga kazni žutim kartonom dobro je videla i UEFA. I pokrenula istragu...

Naime, desni bek "kraljevskog kluba" želeo je da dobije i treći žuti karton u grupnim mečevima ovog takmičenja kako bi "očisto" kartone pred nokaut fazu koju je Real lako izborio.

Dobijanje "namernog" žutog kartona protivno je pravilima fudbalske igre i zbog toga je UEFA pokrenula istragu kako bi utvrdila da li je to bio slučaj i kod Danija Karvahala, a ukoliko se to dokaže - njega čeka kazna od dve utakmice suspenzije!

Odnosno, propuštanje i prvog meča nokaut runde...

Zanimljivo je da je UEFA "otvorila" slučaj samo protiv Karvahala, dok je sličnu stvar sinoć uradio i Kevin de Brujne protiv Fejnorda, a potom ga je Pep Gvardiola izveo iz igre.

Španski mediji podsećaju da je u jednoj od prethodnih sezona otvorena istraga i zbog "namernog" žutog kartona koji je dobio Đerar Pike kako bi bio "čist" za četvrtfinale Lige šampiona, ali ga UEFA nije kaznila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC