• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kontea ne brine Liverpul, najjači dobili Karabag

Autor mondo.rs

"Plavci" rutinski slavili na gostovanju u Azerbejdžanu, ali menadžer Antonio Konte nije odmorio prvotimce za premijerligaški derbi sa Liverpulom.

Čelsi je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Fudbaleri Antonija Kontea su rutinski slavili na gostovanju u Bakuu i tako došli do desetog boda iz pet mečeva, a odluku o tome da li će dalje kao prvi ili kao drugoplasirani daće za početak duel Atletiko Madrida i Rome koji se od 20.45 igra na stadionu "Vanda Metropolitano".


Četiri laka pogotka Čelsi je dao nakon isključenja Sadigova, koji je u kontri sapleo Vilijana i za to dobio direktan crveni karton, a usput je dosuđen i jedanaesterac.



Preciznost Edena Azara samo je najavila katastrofu debitanta Karabaga, a zanimljivo je da je upravo azerbejdžanski tim imao prvu veliku šansu kada je Mičel u 13. minutu pogodio prečku nakon sjajne akcije, pa je malo ko verovao u ovaj rezultat na semaforu:

KARABAG - ČELSI 0:4 (0:2)

Azar, koji je na ovom meču igrao "lažnu devetku", bio je asistent u 36. minutu petom za gol Vilijana, da bi u nastavku Sesk Fabregas iskoristio još jedan jedanaesterac, a konačan rezultat postavio je Brazilac u 85. minutu na pas Pedra.


S obzirom na to da Čelsi za tri dana u Premijer ligi igra važan meč sa Liverpulom, pravo je pitanje zašto je Antonio Konte u igru uvodio Alvara Moratu, najboljeg strelca tima, a nije šansu pružio nekom od igrača sa manjom minutažom.

"Redsi" će imati dan više odmora za ovaj duel koji je, na iznenađenje oba tima, zakazan za subotu uprkos tome što su i jedni i drugi igrali evropske mečeve.

Liverpul je dan ranije u Sevilji ispustio 3:0 iz prvog poluvremena.

TABELA: Čelsi 10, Roma (-1) 8, Atletiko (-1) 3, Karabag 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC