• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Formacija diktira spisak

Autor mondo.rs

4-2-3-1, 3-4-1-2 ili 3-4-3? Šta mislite, za koju taktiku će se odlučiti Vladan Milojević u Belorusiji i ko će zameniti Radonjića?

 Bate Borisov Crvena zvezda, sastavi Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA iz Belorusije/

Svi znamo koliko toga Crvenoj zvezdi može da donese pobeda u Belorusiji, koliko nestrpljivo njeni navijači čekaju proleće u Evropi, koliko je ekipa kvalitetna i motivisana za takav podvig, ali verovatno samo Vladan Milojević i njegove kolege iz stručnog štaba znaju na koji način će pokušati da dođu do nje.

Teško da i igrači sami znaju u kom sastavu će istrčati na megdan BATE Borisovu u četvrtak od 19 časova (prenos na TV Arena Sport).

Neizvesnošću, Milojević želi da im zadrži maksimalnu koncentraciju, ali i uhvati rivala u zamku. 


Uspeo je Zvezdin trener prošle nedelje dobro da zbuni sve koji su pokušavali da naslute u kojoj formaciji će njegov tim igrati na Borisov areni, pošto je protiv Borca i Rada odstupio od uobičajene postavke sa četvoricom defanzivaca. Promenio je zadnju liniju na tri igrača, a u napadu kombinovao i tokom samih utakmica, igrajući sa jednim, dvojicom ili trojicom pred protivničkim golom.

Zato, možemo samo da nagađamo kako će Zvezda izgledati u Belorusiji...

To nije prvi put da je teško "pročitati" Milojevića, a upravo je hrabrost da menja i rizikuje ono što mu je u dosadašnjem toku sezone donelo sjajne rezultate.

Dovoljne da, ukoliko bi sada bio kraj, svi u klubu mogu biti zadovoljni urađenim.

Izvor: MN PRESS

Ipak, prilika da se pobedom obezbedi evropsko proleće posle 25 godina, bez obzira što postoji i rezervna opcija protiv Kelna u Beogradu 7. decembra, sigurni smo da neće biti olako shvaćena.

A, ko će imati zadatak da je realizuje na terenu, kao što smo rekli, teško je pogoditi.

Zbog činjenice da je BATE taj kojem su tri boda neophodna, jer u poslednjem kolu igra protiv Arsenala u Londonu, kao i u poslednje vreme raspoloženih napadača Signjeviča i Rodionova, pretpostavićemo da će Milojević od starta utakmice izabrati dosad više puta uspešnu formaciju 4-2-3-1 i startnu postavu:

Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Milić - Boaći.

Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ


U slučaju da, ipak, budu trojica u zadnjoj liniji, onda bi to moglo da izgleda ovako:

Borjan - Stojković, Savić, Le Talek - Gobeljić (Srnić), Donald, Krstičić, Rodić - Kanga - Pešić, Boaći (3-4-1-2) ili Borjan - Stojković, Savić, Le Talek - Gobeljić (Srnić), Donald, Kanga, Krstičić - Milić, Boaći, Pešić (3-4-3).

Povreda munjevitog Nemanje Radonjića uticaće na gubitak prodornosti crveno-belih, ali nije ovo prvi put da se Milojević susreće sa kadrovskim problemom, a do sada je uvek imao "opciju B". Neka i ovaj put pronađe dobitnu kombinaciju!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC