• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa dogovorila Ozila, ali tu su dva problema!

Autor mondo.rs

Španski mediji prenose da je Barselona dogovorila sa Arsenalom obeštećenje od 20 miliona evra kako bi Mesut Ozil u januaru postao član "Blaugrane". Ali su se onda javili problemi...

Minimalne su šanse da će Mesut Ozil (29) produžiti ugovor sa Arsenalom koji ističe 30. juna, ali je sve realnije da će "tobdžije" uprkos toj činjenici zaraditi "nešto" na nemačkom fudbaleru.

Španski list "DiarioGol" prenosi da je Barselona postigla dogovor sa Arsenalom prema kome će Ozila dovesti u januaru za 20 miliona evra, iako bi ukoliko sačekaju još šest meseci mogli da ga dovedu bez obeštećenja, ali su se javili neočekivani problemi.

Prvi se, očekivano, tiče finansijskog dela...

Arsenal je bez razmišljanja prihvatio "izdašnu" sumu novca koju nudi Barselona, ali su menadžeri ofanzivnog veziste možda i precenili igrača koga zastupaju.

Kako prenosi "AS", Mesut Ozil i njegovi menadžeri traže platu od čak 370.000 hiljada evra nedeljno, odnosno astronomskih 19 miliona evra godišnje, što će teško prihvatiti u katalonskom klubu.

Engleski mediji pak prenose da ovaj transfer "stopira" Leo Mesi.


Najboljem fudbaleru Barselone ugovor takođe ističe na kraju aktuelne sezone i klub pokušava da ulaganjem "kupi" i njegovo poverenje, a "Miror" piše da mu se ne dopada okretanje Mesutu Ozilu i da on očekuje još jedan "napad" na Filipea Kutinja iz Liverpula.

Glavni razlog su - godine!

Mesi, navodno, smatra da je Mesut Ozil prestar (mlađi je od Mesija godinu dana) i da bi iz tog razloga klub trebalo da se okrene Brazilcu rođenom 1991. godine koji je od Nemca skuplji najmanje šest-sedam puta.

Ozil je prethodno igrao za najvećeg rivala Barselone - Real Madrid i ostavio odličan utisak za vreme Žozea Murinja, a upravo i on želi da ga dovede u Mančester junajted.

Tu je problem Arsen Venger koji ne želi da proda Ozila rivalu iz Premijer lige...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC