• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić zove "fortunu" u pomoć: Vratiće se za prečke

Autor mondo.rs

Štoper crveno-belih Vujadin Savić prizvao "fortunu" u pomoć protiv Kelna. Podsetio da su Boaći, Rodić i on pogađali prečke u prethodnim mečevima za šta se nada da će im se "vratiti" u odlučujućoj utakmici.

Još jedna blistava partija odbrane Crvene zvezde koja se ove večeri nije suočila sa ozbiljnom pretnjom domaćina iz Belorusije - ono što je i prolazilo, završavalo je pored gola.

Šansi je bilo daleko više na drugoj strani terena na kojoj se BATE branio, ali i imao mnogo sreće kod šuteva Milana Rodića i Ričmonda Boaćija, pa je susret završen bez golova i odluka o prolasku u nokaut fazu biće doneta za dve nedelje u Beogradu.

"Nadam se da će nam se protiv Kelna vratiti za moju i Boaćijevu prečku protiv Arsenala i Rodićevu danas. Videćemo kakva ce biti Božija volja", bili su prvi utisci Savića.

POVEZANE VIJESTI


Konstatovao je da je Zvezda bila bliža pobedi, ali i da su čak trijumfovali - opet bi morali do pobede, odnosno bar remija protiv Kelna koji je savladao Arsenal (1:0). Naveo je i da nije zabrinut zbog realizacije napadača, te da je odbrana "zasluga celog tima".

"Nadam se pomoći nasih navijača. Pobeda i prolaz bili bi poklon ćerki za rođendan".


KRSTIČIĆ: NISMO SE NADALI

"Iskreno, nismo se nadali da će Keln pobediti Arsenal. Mislili smo da ćemo mi pobedom u Belorusiji rešiti sve, ali šta je tu je. Nadam se pozitivnom ishodu u poslednjem kolu", naveo je vezista Zvezde.

U Zvezdi pak u ovom trenutku ne razmišljaju o 7. decembru i duelu protiv Kelna, bar tako kaže napadač Aleksandar Pešić koji navodi da su sve misli usmerene na nedeljni duel u Superligi protiv Čukaričkog. Veruje u prolaz dalje, a žali za šansom Milana Rodića...

Jurica Buljat je udarac levog beka crveno-belih izbacio sa gol-linije u nadoknadi vremena.

"Svi smo je videli u golu, jer mu je lopta došlla na jaču levu nogu, ali eto. Da je možda bio neko drugi, od napadača, možda bi bilo drugačije", dodao je Pešić.

Filip Stojković bio je zadovoljan defanzivnim izdanjem svoje ekipe i istakao je da se i on, poput svih svojih saigrača, veruje u trijumf protiv Kelna.



"Odigrali smo odličan meč, nismo im dozvolili nijedan šut u okvir gola, ali nismo imali sreće. Zadovoljan sam što nismo primili gol, ali nismo ga ni postigli, to je fudbal. Imali smo mnogo šansi i nadam se da će nam se vratiti. Dovoljan nam je jos jedan remi, ako BATE ne pobedi u Londonu, a valjda neće, obećao nam je Venger da će do kraja igrati ozbiljno... Mi ćemo svakako ići na pobedu", zaključio je crnogorski reprezentativac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC