• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pauza, pa "pakao" za Partizan!

Autor mondo.rs

Partizan zimi u Evropi, a onda ga čeka najmanje devet, a najviše deset utamica za samo mesec dana fudbalskog "proleća". Sve ovo čeka i Zvezdu ako prođe grupu.

 FK Partizan FK Crvena zvezda raspored na proljeće Izvor: Mondo/Goran Sivački

Prvi deo sezone u Superligi Srbije završava se 13. decembra, kada će se na stadionu u Humskoj ulici sastati Partizan i Crvena zvezda.

Pored "večitih" i ostali naši superligaši će nakon 22. kola okončati jesenji deo sezone i uputiti se na odmore. Po tradiciji, okupljanja igrača najboljih klubova Srbije počeće odmah posle Božića, a vrlo brzo svi će se uputiti u toplije krajeve na pripreme.

Odmore će morati maksimalno da iskoriste, jer...

RASPORED LIGE EVROPE


Partizan će prvi početi prolećni deo sezone, ali postoji i realna šansa da mu se pridruži Crvena zvezda, koja ima lepu priliku da 7. decembra u Beogradu, kao i njen najveći rival, obezbedi zimovanje u Evropi.

Partizan zimuje u Evropi! (VIDEO)


"Parni valjak" je pobedom protiv Jang Bojsa u 5. kolu prebrinuo sve brige oko plasmana u narednu rundu i predstoji mu još samo borba za prvo mesto u Kijevu protiv Dinama. Zvezdi ostaje da u poslednjem kolu ostavi Keln i BATE na istom mestu gde su i sada, odnosno na trećoj i četvrtroj poziciji Grupe H.

RASPORED SUPERLIGE OD 17.02 DO 18.03.


Pre nego što se nastavi Superliga Srbije 17. februara, dva dana ranije Partizan će igrati prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope. Zatim tim Miroslava Đukića, verovatno u nedelju 18. februara čeka gostovanje u Lučanima, pa omdah naredne sedmice revanš u Ligi Evrope.

"Parni valjak" će morati da upali sve motore, jer odmora gotovo da i neće imati.

Partizan će pored ove tri utakmice, odigrati još duel sa Zemunom u Humskoj u okviru 24. kola, a samo nekoliko dana kasnije i vanredno 25. kolo protiv Radničkog u Nišu.

RASPORED KUPA SRBIJE


To praktično znači da će u drugoj polovini februara, tačnije za dve nedelje srpski prvak odigrati pet utakmica - dve u Ligi Evrope i tri u Superligi Srbije.

Ako crno-beli nastave takmičenje u Evropi - čeka ih još žešći ritam. Kalendar kaže da će crno-beli u martu igrati utakmice 4, 8, 10, 14, 15, 18. Naravno, sigurno je da će u slučaju plasmana Partizana u osminu finala Lige Evrope doći i do određenih promena u rasporedu, kao i da će se meč četvrtfinala Kupa Srbije, koji se poklapa sa revanšom osmine finala Lige Evrope, pomeriti.

Bilo kako bilo, Đukićeve pulene i u prvoj polovini marta čeka najmanje pet, a najviše šest utakmica, što znači da će crno-beli za mesec dana odigrati čak deset, odnosno na svaka tri dana po jednu.

U ništa boljem položaju neće biti ni Crvena zvezda ako se plasira među 32 najbolja kluba u Ligi Evrope. 


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC