• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Le Talek kažnjen za komentar o "seoskom timu"

Autor mondo.rs

Mesec dana posle incidenta u Beogradu, francuski internacionalac kažnjen je za nekorektne izjave.

 Damijan Le Talek kazna Mladost seoski klub Izvor: MN PRESS

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek kažnjen je za "pogan" jezik, ali će i dalje ostati jedan od retkih standardnih igrača crveno-belih koji nisu preskočili utakmicu Superlige zbog suspenzije.

"Sportski žurnal" u broju od petka objavio je informaciju iz FSS, prema kojoj će Francuz morati da plati 80.000 dinara za nekorektne izjave posle meča 14. kola Superlige u kom je Crvena zvezda, posle mnogo bure i grubosti, pobedila Mladost iz Lučana rezultatom 2:1.

Le Talek je tada, iznerviran nesportskim potezom Vladimira Radivojevića, rekao da je "Mladost seoski klub" i da je "hteo da ubije Radivojevića".

Ovaj incident dogodio se 22. oktobra u Beogradu, pre više od mesec dana.

U istom broju, "Žurnal" navodi da će Crvena zvezda morati da uplati 100.000 dinara na račun FSS zbog pirotehnike koju su njeni navijači koristili na utakmicama sa Zemunom, Spartakom i Radničkim.

Le Talek je u crveno-belom dresu odigrao 85 mečeva, dao sedam golova uz sedam asistencija i dobio 12 žutih kartona. Isključen je jednom u karijeri, nastupajući za drugi tim Borusije iz Dortmunda, zbog prigovora.

Ove sezone, 27-godišnji defanzivni univerzalac nastupio je 23 puta za Crvenu zvezdu i dobio pet žutih kartona, tri u kvalifikacijama za Ligu Evrope (zbog čega nije igrao u revanš meču plej-of faze sa Krasnodarom u Beogradu), jedan u Ligi Evrope i jedan u Superligi.

Crvena zvezda u narednom kolu, u nedelju od 15 časova, igra mali gradski derbi sa Čukaričkim uz prenos na Areni sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC