Preporuka nedjelje: Philips televizor

Autor:

Kao preporuku nedjelje predstavljamo vam m:tel ponudu televizora kompanije Philips.

0
A- A A+
televizor Foto: Promo/ m:tel


Philips televizore moguće je kupiti uz m:tel Open IPTV pakete na rate sa garancijom od dvije godine, dok model Philips 43PUS 6201 Smart (Ambilight) dolazi sa garancijom od čak pet godina. Uz m:tel ponudu pronađite model koji vam odgovara i uživajte u nadolazećim praznicima i prigodnim televizijskim programima.

Philips 32PHS5301

Sa odličnim odnosom cijene i kvaliteta dobijate smart TV, kojim ćete jednostavno rukovati. Zahvaljujući posebnom softveru koji analizira sliku uživaćete u nevjerovatnom kontrastu i kvalitetu slike koja pruža realističan vizuelni doživljaj. Ovaj televizor predstavlja klasičan izbor uz koji nećete pogriješiti.

Philips 43PFS4131

Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora Philips je osmislio tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da gledate omiljene emisije, filmove ili drugi sadržaj uživaćete u dobrom kontrastu, boji i oštrini slike. Ukoliko želite veliki ekran sa optimalnom cijenom ovaj model je dobar izbor.

Philips 43PUS6201 Smart (Ambilight)

Ovaj ultra HD televizor ima četiri puta veću rezoluciju od konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 miliona piksela, odnosno velikom rezolucijom ekrana od 3840×2160 piksela i sa tehnologijom Ultra Resolution Upscaling, uživaćete u nevjerovatnom kontrastu i u najboljoj mogućoj kvaliteti slike koja pruža realističan vizuelni doživljaj. Tehnologija Ambilight čini ekran mnogo širim jer se sa dvije strane ekrana emituje široki sjaj na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja. Treba naglasiti da ovaj model Philips televizora dolazi sa garancijom od čak pet godina.

Philips 49PFS5301

Ovaj izuzetno tanki Philips model televizora dolazi sa najvećom širinom ekrana u m:tel ponudi i ima tanak okvir radi što boljeg doživljaja. Full HD LED TV sa tehnologijom Pixel Plus poboljšava oštrinu, pokret, kontrast i bez obzira na izvor, uživajte u slici sa nevjerovatnim detaljima i dubinom, najživopisnijim bojama sa jakim nijansama crne i najsvjetlijim bijelim nijansama.

Detaljne tehničke karakteristike kao i više informacija o cijenama ovih televizora, uz m:tel Open IPTV pakete, možete pronaći na strani m:tel webshop.

Tagovi:

Ostale vijesti