• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac dobio poseban dres (VIDEO)

Autor mondo.rs

Reprezentativcu Srbije koji se nedavno oprostio od nacionalnog dresa uručen specijalni poklon povodom 100 odigranih mečeva za "orlove"

 Štimac dobio poseban dres (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Vladimir Štimac ne nastupa na meču protiv Austrije na startu kvalifikacija za Mundobakset 2019, ali je uz selekciju Srbije u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Igraču, koji je nedavno okončao reprezentativnu karijeru, pre meča sa Austrijom uručen je uramljeni dres sa brojem 100 u povodom tolikog broja nastupa za nacionalni tim.

"Mnogo mi znači ovo priznanje... Ako ne, ovo je 100 utakmica za Srbiju i najveći trofej u mojoj karijeri. To je nešto što sam sanjao. Gledao sam pre moje saigrače Pefija (Stefana Markovića), (Nemanju) Bjelicu, Tea (Miloša Teodosića)... Nadam se da će tu cifru preći i moj prijatelj Marko Simonović i ovi ostali momci", rekao je Štimac novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Vladimir Štimac dobio je uramljen dres za 100 utakmica u reprezentaciji Srbije #orlovi #stimac #kss

A post shared by MONDO (@mondoportal) on



Štimac je posle letošnjeg Evropskog prvenstva odlučio da okonča reprezentativnu karijeru, a njemu je priznanje, uoči utakmice Srbije i Austrije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, dodelio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

"Čudno je malo, pomešana su mi osećanja. Drago mi je da vidim ovaj dres. Teško je, kao i uvek. Ovo je nešto što je obeležio moju karijeru, ovaj dres, ovi ljudi, tim ceo... Srećan sam što vidim neke mlade momke koji su došli, nadam se da će da preuzmu budućnost reprezentacije. Nadam se da će biti bolji i uspešniji od nas", rekao je Štimac.

UŽIVO: Srbija - Austrija


On je naveo da veruje da će podmlađena reprezentacija Srbije napraviti dobar rezultat.

"Sale će sve da ukomponuje. Ne brinem se ja za to. On ukomponuje sve što se može i ne može ukomponovati. Srećan sam što je on ostao selektor. Nadam se da će biti na tom mestu još mnogo godina. Želim im svu sreću. Rekao sam da ću uvek biti uz njih i evo me", zaključio je Štimac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC