• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo opet po igračima: Nestaje u toku meča

Autor mondo.rs

Menadžer "crvenih đavola" još jednom kritikovao jednog od svojih igrača. Prethodno su po "ušima" dobijali Luk Šo i Antoni Marsijal, a ovoga puta na red je došao Henrik Mkhitarjan.

Žoze Murinjo važi za jednog od najvećih taktičara u istoriji fudbala, ali i za velikog psihologa čije metode rada su nešto drugačije od svih ostalih aktivnih trenera.


Dok njegove kolege na konferencijama za medije oklevaju da konkretno odgovore na pitanja i "uvijeno" govore o učincima svojih fudbalera, nije retko da Murinjo "pusti jezik" i direktno proziva igrače čijim igrama nije zadovoljan.

Radi to tokom čitave karijere, a ovaj tretman u Junajtedu je nakon levog beka Luka Šoa i napadača Antonija Marsijala osetio i ofanzivni vezista Henrik Mkhitarjan.

Jermenski fudbaler, koga je Murinjo doveo iz Dortmunda, je u lošoj formi i zbog toga ga nije bilo u prethodna dva meča protiv Njukasla (3:1) i Bazela (0:1), uprkos tome što je u avgustu asistencijama najavio da će biti otkrovenje sezone.

"Nisam zadovoljan njegovim igrama. Ne pričam samo o jednom ili dva meča, mislim na tri, četiri ili čak pet. Počeo je dobro i onda je, malo po malo, nestajao", ispričao je Murinjo.


Prethodne sezone je Mkhitarjan odigrao očajnu utakmicu u porazu od Sitija (1:2) i dugo je bio van tima zbog toga, delovalo je kao da ga Portugalac kažnjava, a ništa bolji nije bio ni u ovosezonskom duelu sa "plavcima" (0:1) kada je izašao posle sat vremena fudbala i od tada ne igra.

Asistirao je za pet golova u prva tri kola Premijer lige, a od tada - ništa.

"Njegovi nastupi iz ugla golova, asistencija, presinga i ponovnog osvajanja lopte su u padu. To je bilo dovoljno da ispadne iz tima jer drugi rade vredno za tu šansu", kazao je Murinjo koji je ipak vratio Jermena u tim za meč sa Brajtonom, ali nije obrazložio da li će početi meč.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC