• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajne svlačionice Sitija: Mario razbio TV kopačkom

Autor mondo.rs

O nevaljalom Baloteliju, kakav je Roberto Manćini, kakve su bizarne rituale imali Kliši i Šmajhel ispričao je dugogodišnji član stručnog štaba Mančester sitija.

Mnogo živopisnih fudbalera upoznao je dugogodišnji ekonom Mančester sitija, nekadašnji engleski fudbaler Les Čapman, a u intervjuu za "Dejli Mejl" otkrio je neke od zanimljivosti iz svlačionice u kojoj je boravio punih 17 sezona.

"Čepi" je ispričao da je imao odličan odnos sa Mariom Balotelijem, koji ga je lično zadužio da odštampa čuvenu majicu sa porukom "Why Always Me?" ("Zašto uvek ja?").

Italijan je majicu obukao ispod dresa na meču protiv Mančester junajteda, a nakon gola ju je i pokazao kao odgovor brojnim tabloidnim tekstovima u kojima se nekada talentovani fudbaler optužuje za mnoge nestašluke. A nije da ih nije bilo...

"Nema nepredvidljivijeg čoveka na planeti od njega. Kada je dobio crveni karton protiv Arsenala bacio je kopačku tako jako da je prošla kroz plazma TV u svlačionici", ispričao je Čepmen i dodao: "Bio je pametan, nimalo glup, i uz to veoma velikodušan, davao je beskućnicima brdo novca".

Dok je davao beskućnicima - nije plaćao kazne.

"Pitao se zašto mu je policija stalno odnosila auto... Bio je vojničkih boja i parkirao ga je preko "duple žute" ispred restorana usred bela dana. Kad sam otvorio njegov ormarić u svlačionici kazne za parkiranje su samo izletele. Odnosili su mu kola 27 puta!"

Baloteli
Izvor: YouTube


Ispričao je Čempen i da su Baloteli i Brazilci pred meč njemu pokazivali trik, a ukoliko bi uspeo da ga ponovi - nagradili bi ga sa 50 funti.

Za razliku od njih, nikako se nije slagao sa Robertom Manćinijem.

Nekadašnjeg trenera Sitija, koji je osvojio i titulu sa "građanima", poštuje zbog rezultata, ali nije mu se sviđalo to što je stalno bio raspoložen za svađu. Bilo je ispada sa Džoom Harton, Džoleonom Leskotom, Samirem Nasrijem, Edinom Džekom, Kompanijem i Tevezom...

Sve se promenilo kada je došao Pelegrini, miran i staložen.

"Čepi" je ispričao i da je Gael Kliši imao čudan ritual da na meč istrčava u rukavicama, a potom ih skida, dok je golman Peter Šmajhel insistirao na tome da tokom zagrevanja, prvog i drugog poluvremena nosi različit dres, a pred meč je od ekonoma zahtevao da ovaj sakrije rukavice kako ih niko ne bi dotakao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC