• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa više ne strepi, Mesi produžio ugovor!

Autor mondo.rs

Najbolji strelac u istoriji Barselone potpisao novi ugovor sa Kataloncima.

Kraj sage!

Dan nakon što je osvojio četvrtu "zlatnu kopačku" u karijeri, Leo Mesi potpisao je novi ugovor sa Barselonom koji će ga u ovom klubu zadržati do 2021. godine, pošto mu je prethodni isticao na kraju aktuelne sezone.

Dugo su iz rukovodstva kluba obećavali da je sve dogovoreno sa Argentincem, ali nije bilo zvanične potvrde sve do 25. novembra i fotografije koja je obradovala navijače.


Novim ugovorom Barselona je "zaključala" Mesija na još četiri godine, a u ugovor je ubačena i "izlazna klauzula" po kojoj može da promeni klub ukoliko neko ponudi 700 miliona evra.

Za sada nije poznato koliko će Leo Mesi zarađivati po novom ugovoru, ali ne bi bilo iznenađenje da je pretekao Karlosa Teveza na listi najplaćenijih fudbalera sveta (33 miliona evra godišnje), dok ovo verovato znači i da je Barsa ispunila uslove koje je Argentinac postavio.

A oni se pre svega tiču ulaganja u tim tokom zimskog prelaznog roka... Možemo očekivati novi "napad" na Filipea Kutinja iz Liverpula koga je Barsa neuspešno "lovila" letos.

Mesi je kao 13-godišnjak stigao u Barselonu i za prvi tim debitovao 2004. godine. Do sada je odigrao 602 utakmice, postigao 523 gola i osvojio 30 trofeja. Takođe, puta je poneo i titulu najboljeg fudbalera sveta "Balon d'Or".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC