• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiorentina uz VAR do boda u Rimu

Autor mondo.ba

Stefano Pioli se donekle osvetio za gorak rastanak sa bivšim klubom...

Lacio bi večeras upisao nova tri boda da ne postoji - VAR!

Ekipa Simeonea Inzagija je nakon vođstva u prvom poluvremenu kontrolisala utakmicu, izdržala napade Fiorentine, ali je Davide Masa u 93. minutu na intervenciju VAR pokazao na bijelu tačku sa koje je bio siguran Kuma Babakar za na kraju, po prikazanom na terenu, pravednih:

Lacio – Fiorentina 1:1 (1:0)

Pozitivan start sezone i devet vezanih pobjeda u svim takmičenjima Laciju je u "Derbiju Dela Kapitale" pokvarila Roma pa su tri boda u meču sa gostima iz Firence bila prilika da krenu u novi pobjednički niz.

Sa druge strane, Fiorentina je u nizu od tri utakmice bez pobjede i ove sezone imaju velike probleme sa konstantnošću. Ipak, to ne treba da čudi pošto su na "ljetnoj pijaci" bili izuzetno aktivni i čini se da će Stefanu Pioliji trebati još malo vremena da posloži kockice i vrati "Violu" u gornji dio tabele.

U prvom dijelu nije viđeno mnogo ozbiljnijih prilika, svega par polukontri u kojima nije bilo koncentracije u završnici.

Ipak, više od igre je imao Lacio i to su naplatili u 25. minutu kada je lijep centaršut iz prekida uputio Luis Alberto, a na pravom mjestu je bio Stefan De Fraj i postigao svoj treći gol ove sezone.

Odličnom Špancu, koji je u prvom poluvremenu letio po terenu, ovo je bila četvrta asistencija iz "mrtve lopte" u tekućoj sezoni.

Fudbaleri Fiorentine su u drugom dijelu odigrali mnogo bolje, izašli su hrabrije, stali "visoko" i imali periode kada su držali loptu u polovini Lacija po nekoliko minuta, ali kada bi došli u obećavajuću situaciju iznevjerili bi ih završni pas ili realizacija.

Kockanje i kalkulisanje Lacija u drugom poluvremenu Fiorentina je naplatila putem - VAR.

Felipe Kaisedo je oborio Pecelu u šesnaestercu, a Davide Masa je dvije minute nakon "incidenta" na asistenciju VAR zaustavio igru i čini se neopravdano pokazao na bijelu tačku sa koje je u 93. minutu bio siguran Kuma Babakar.

Reprezentativac BiH i kapiten Lacija Senad Lulić je zamijenjen u 60. minutu, dok je reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić proveo svih devedeset minuta na terenu.

Dušan Basta, koji je čini se kompletirao svoju transformaciju u člana kultnih "Roling Stonsa" Brajana Džonsa, je u igru ušao u 77. minutu.

SERIJA A 14. KOLO:

Milan - Torino 0:0

Đenova – Roma 1:1 (0:0)
/Lapadula 70 penal - El Šaravi 59/

Udineze – Napoli 0:1 (0:1)
/Žoržinjo 33/

Lacio – Fiorentina 1:1 (1:0)
/De Fraj 25 - Babakar 93/

Juventus - Krotone 20:45

Ponedjeljak:

Atalanta - Benevento 20:45

Odigrano u subotu:

Bolonja - Sampdorija 3:0 (2:0)
/Verdi 3, Mbaje 23, Okvonkvo 73/

Kjevo - SPAL 2:1 (0:1)
/Inglese 66, 81 - Cesar ag 17/

Sasuolo - Verona 0:2 (0:2)
/Zukulini 22, Verde 31/

Kaljari - Inter 1:3 (0:1)
/Pavoleti 71 - Ikardi 29, 84, Brozović 55/

TABELA: Napoli 38, Inter 36, Juventus (-1) 31, Roma 31, Lacio (-1) 29, Sampdorija (-1) 26, Milan 20, Bolonja 20, Kjevo 20, Torino 19, Fiorentina 18, Atalanta (-1) 16, Kaljari 15, Udineze (-1) 12, Krotone (-1) 12, Sasuolo 11, Đenova 10, SPAL 10, Verona 9, Benevento (-1) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC