Stižu.... DOBRE VIJESTI!

Autor:

Nismo ih zaboravili :)... Pročitajte pregled lijepih, pozitivnih i inspirativnih priča iz protekle sedmice.

0
A- A A+
dobre vijesti Foto: photofunia.com / mondo.ba

Povodom Međunarodnog dana dječijih prava ugostili smo učenike banjalučke Osnovne škole Ivo Andrić. Kaća, Mario i Aleksa, članovi novinarske sekcije bili su na kratko i naši urednici. O čemu se radi, podsjetite se OVDJE.

A na OVOM linku pročitajte neke od najljepših tekstova objavljenih u časopisu "Mostovi", koji uređuju članovi novinarske sekcije ove škole.

Bili smo na predavanju Gustava Besona, jednog od osnivača platforme Taggify koji nam je ispričao svoje početke u biznisu. Iskustva ovog tridesetčetvorogodišnjaka iz Argentine čitajte OVDJE.

Pisali smo i o povrijeđenim životinjama sa ulice. Na OVOM linku saznajte kako postupiti kada na ulici pronađete povrijeđenu ili mrtvu životinju.

Iako do Nove godine brojimo nešto više od mjesec dana, pripreme za najluđu noć uveliko traju. Ako još niste odlučili gdje ćete dočekati 2018. OVDJE pročitajte pregled najzanimljivijih ponuda.

Navršila se decenija od "Sopotnika", prvog albuma jednog od najznačajnijih banjalučkih bendova ikada - Sopota. OVDJE čitajte veliki intervju sa Petrom Topalovićem, liderom grupe.

Bokser iz Banjaluke Sandro Poletan osvajač je jubilarne 60. "Zlatne rukavice", koja je održana u Beogradu. Opširnije čitajte OVDJE.

Košarkaši banjalučkog Borca igraju fantastično na startu sezone u Prvoj ligi RS i nakon šest odigranih kola imaju stoprocentan učinak od šest pobjeda. Tim povodom razgovarali smo sa trenerom kluba Bojanom Božićem. Detalji vas čekaju OVDJE.

Na kraju se prisjetite nove epizode serijala "Pivske priče" i degustacije piva u "bajkovitom" okruženju jednog poznatog banjalučkog restorana. Više o tome na OVOM linku.

Ostale vijesti