• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto treninga - razgovor o dugovanjima

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca juče nisu trenirali, nego su održali sastanak sa direktorom Dejanom Lukendićem, a tema sastanka bila je isplata dugovanja. "Igrači danas normalno treniraju", kaže za MONDO direktor "crveno-plavih".

 Fudbaleri Borca nisu trenirali, razgovarali o platama sa direktorom Dejanom Lukendićem Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri banjalučkog Borca juče nisu trenirali, nego su termin za rad na terenu iskoristili za sastanaka sa direktorom kluba Dejanom Lukendićem, sa kojim su razgovarali o platama, odnosno isplati dugovanja koja Borac ima prema njima.

U izjavi za MONDO, Lukendić je poručio da se na tom sastanku nije desilo "ništa posebno", nego da je razgovor bio usmjeren ka priči o dinamici isplate primanja.

"Igrači nisu odbili da treniraju, nego je sastanak potrajao sat vremena. Nakon toga, oni su bili spremni da treniraju, ali je trener Igor Janković procijenio je da nema potrebe da izlaze na teren. Na sastanku je bilo riječi o platama, odnosno dinamici isplata. Dobili su informaciju da se radi na tome i da se posvete treninzima i utakmicama. Igrači danas normalno treniraju i sve ide svojim tokom", rekao je Lukendić za naš portal.

Potpredsjednik Borca Vico Zeljković nedavno je izjavio da se igračima koji su stigli proteklog ljeta duguju dvije plate, a onim koji su tu od ranije i četiri. Tu su i dugovanja prema Radnoj zajednici.

"Stanje je takvo kako je istakao Zeljković. Što se tiče zaposlenih u klubu, dinamika isplata je identična isplati igračima, svi zajedno dobijaju plate. Generalni plan je da pokušamo isplaćivati platu za platom, ali kao i u svim velikim klubovima, a Borac jeste takav, dinamika isplata je nekad sporija, ali ide svojim tokom. Mislim da će biti sve riješeno kako treba", poručio je direktor Banjalučana.

Do kraja jesenje polusezone Borcu su ostale još utakmice sa Sarajevom na "Koševu" i Širokim Brijegom na Gradskom stadionu, a prema najavama iz Platonove ulice, po završetku prvog dijela prvenstva igračima i zaposlenim u klubu trebalo bi da budu isplaćena sva dugovanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC