• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo upozorava, Everton vidi Brazil, pa Srbiju

Autor mondo.rs

Jedan je igrao u Beogradu. Drugi živi i radi u Beogradu. Evo šta su o žrebu za Mundijal rekli legendarni Ronaldo i vezista Partizana, Everton.

 Ronaldo o grupi Mundijal 2018 Srbija Brazil Švajcarska Kostarika Izvor: MN PRESS

Jedan je igrao u Beogradu i to dva puta - kao fudbaler Barselone protiv Crvene zvezde i kao fudbaler Real Madrida protiv Partizana.

Drugi živi i radi u Beogradu i to kao fudbaler Partizana.

Legendarni Ronaldo Nazario da Lima i as crno-belih, Everton Luiz, svako na svoj način prokomentarisali su žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji gde ćemo peti put igrati protiv najtrofejnije nacije u ovom sportu.

"Naravno da ću navijati za Brazil, ali ništa manje za Srbiju. Ipak, pošto je moja zemlja u pitanju i moj narod, nadam se da će Brazil biti prvoplasiran, a Srbija na drugom mestu i sa odličnim rejtingom", rekao je Everton, a prenosi Beta.


Ronaldo se nije bavio prognozama, ali je imao važan savet za naslednike koje će predvoditi Nejmar. Ujedno, reči čoveka koji je postigao 14 golova na mundijalima i osvojio dve titule prvaka sveta (uz jedno finale) mogle bi da posluže i našim igračima…

"Mislim da je grupa dobro balansirana i Brazil može da bude zadovoljan. Imamo sve uslove da budemo prvi u grupi. Bilo je mnogo težih grupa na žrebu", rekao je Ronaldo brazilskim medijima.

"Najvažnija stvar je priprema, koja mora da se obavi veoma tiho. Svi fudbaleri iz nacionalnog tima treba da budu na distanci od spoljnog sveta", rekao je Ronaldo, koji je do Mundijala u Brazilu 2014. bio najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava ali ga je potom pretekao nemački as, Miroslav Kloze.

FIFA svetsko prventvo u Rusiji trajaće od 14. juna do 15. jula naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC