• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vojvodina uvek motivisana na JNA"

Autor mondo.rs

"I smena trenera biće i dodatni motiv", kaže Miroslav Đukić dan pred meč protiv Vojvodine.

 Partizan Vojvodina najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Derbi kola Superlige biće odigran u nedelju, na stadionu u Humskoj, gde će Partizan ugostiti Vojvodinu.

Šef struke crno-belih poručio je u subotu da njegovu ekipu očekuje težak meč, bez obzira na to što je Vojvodina u seriji loših rezultata i dodao je da "Parni valjak" poštuje novosadski tim.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, derbi kola protiv Vojvodine. To je ozbiljna, dobra ekipa, možda nemaju rezultate kakve žele, ali mi poštujemo Vojvodinu i znamo da će nam biti veoma teško. Oni uvek dolaze motivisani na stadion JNA i uvek su teške utakmice protiv Vojvodine. Očekujemo težak meč, moraćemo mnogo da se namučimo da uzmemo bodove", rekao je Djukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan je drugi na tabeli sa 46 bodova, dok je Vojvodina trenutno na šestom mestu sa 31, a novosadska ekipa u Humsku stiže posle serije loših rezultata i smene trenera Vladimira Buača.

"To je ekstra motiv, igrači će želeti da ubede novog trenera da im je mesto u timu, doći će veoma motivisani i moramo da budemo veoma oprezni", rekao je trener Partizana.

"Jesu u seriji loših rezultata, nije kako bi oni hteli, ali to je dobra ekipa koja hoće da igra i ima kvalitet. Ne smemo da se opuštamo. Moramo ozbiljno da uđemo u meč, nemamo prava na grešku", dodao je Đukić.

Trener šampiona Srbije je naveo da je njegova ekipa sa leđa skinula "teret moranja" kada je reč o Ligi Evropa i da sada može da se u potpunosti okrene utakmicama u domaćem šampionatu.

"Skinuli smo teret moranja što se tiče evropskih utakmica, sada možemo da se okrenemo ligi, da popravimo našu situaciju, da čekamo kiks rivala, ali moramo prvo da gledamo sebe da iz svake utakmice izađemo bolji", rekao je Djukić.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 15.00 na stadionu u Humskoj. Ulaz na južnu tribinu je besplatan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC