• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad "Bambi" da gol u 48, Partizan osvoji bod!

Autor mondo.rs

Partizan i Vojvodina igrali 1:1 u 20. kolu Superlige Srbije. Zvezda sačuvala šest bodova prednosti.

 Partizan Vojvodina 1:1 Superliga Srbije 20. kolo Izvor: MN PRESS

Uskoro opširnije...

Početak meča 20. kola Super lige Srbije Partizan – Vojvodina pomera se sa 15 na 16 časova zbog snežnog nanosa i sanacije terena prilikom čiščenja istog!



Partizan je brige oko Lige Evrope prebrinuo i pričično je bezbrižan po tom pitanju. Mada, crno-beli se neće zadovoljiti drugim mesto već će u četvrtak u Kijevu napasti veću zaradu i eventualno lakšeg protivnika u šesnaestini finala.

Međutim, o toj utakmici u Humskoj niko ne razmišlja, niti ima preteranog razloga za to. Ispred "parnog valjka" je imperativ, ali u Superligi Srbije i to protiv slabe, ali tradicionalno neugodne Vojvodine.

TRENUTNI REZULTAT: Partizan - Vojvodina 1:1 (0:0)
/Tošić 48 - Kojašević 86/


Crvena zvezda je kiksnula u Bačkoj Palanki i crno-beli ponovo imaju priliku da "večitom", uoči derbija, priđu na četiri boda i tako trku za šampiona vrate u egal.

S druge strane Vojvodina se nalazi u rezultatskoj krizi koja je uzrokovala još jednu promenu na klupi. Umesto Vladimira Buača ekipu će protiv Partizana voditi Zoran Vasiljević. Novosađani derbi vide kao idealnu šansu da se pokrene ekipa i da "lale" opet počnu da skupljaju bodove, koji im više, to je sigurno, ne mogu doneti titulu posle skoro tri decenije, ali mogu borbu za Evropu.

Novosađani nisu pobedili na četiri poslednja meča, od kojih su čak tri izgubili.

Miroslava Đukića brine i sve duži spisak povređenih. Nebojša Kosović je propustio veći deo sezone, Đorđe Jovanović je od nedavno van stroja, a što se fudbala tiče godina je završena i za Marka Jankovića. Takođe, Marko Jevtović zbog kartona nije u mogućnosti da igra protiv Voše.

Partizan ima 46, a Vojvodina tek 31 bod.

Utakmicu sudi Zoran Široki iz Smedereva.

PARTIZAN: Stojković - Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić - Vulićević, Everton (od 32. Radin), Pantić, Tošić (Od 50. Marjanović), Nemanja G. Miletić - Tavamba,

Na klupi: Jovičić, Antonov, Radin, Đuričković, Marjanović, Suma, Solomon.

VOJVODINA: Rockov - Lakićević, Veselinović, Saničanin, Antić - Vukasović - Kojašević, Jovančić, Mesarović (Od 66. Subotić), Kalezić (Od 61. Zličić)

Na klupi: Perić, Lazarević, L. Zličić, Subotić, Devetak, M. Zličić, Nešković.

IZ MINUTA

- Igraće se još sedam minuta... Bio je i prekit zbog čišćenja. Četvrti sudija objašnjava klupi Vojvodine da je prekid zbog čišćenja linija trajao četiri minuta i još tri da se nadoknade ostali prekidi u drugom poluvremenu.

GOOOL!

86' Velika greška Vladimira Stojkovića i nerešeno je u Humskoj. Golman Partizana je ispustio loptu, na pravom mestu našao se Damir Kojašević i zatresao mrežu.

83' Partizan je mnogo konkretniji i opasniji u drugom poluvremnu.

- Novi prekid, čiste se linije...

72' Rockov je loše cenio loptu i ona je posle kornera prohujala pored stative. Da je kojim slučajem išla u okvir gola, Partizan bi sada vodio 2:0.

STATIVA!

69' Marjanović je izveo korner, a Tavamba nema sreće da postigne deveti gol. Dobro je skočio, ali je pogodio stativu.

- Kod Tošića je problem bol u listu, a kod Evertona u kolenu, javlja komentator Arene sport.

51' Izmena. Tošić je postigao šesti gol, a tri minuta kasnije ustupio je mesto Saši Marjanoviću.

GOOOL!

48' Partizan je poveo, a strelac je Zoran Tošić, Naviknut na polarne uslove posle dugogodišnje karijere u moskovskom CSKA, iskusni vezista Partizana se odlično snašao u šesnaestercu, iskoristo grešku crveno-belih, obišao Rockova i rutinski ga matirao.

1:0
Izvor: YouTube


- Počinje drugo poluvreme, evo i narandžaste lopte, konačno :)

Završeno je prvo poluvreme.

Šanse 1
Izvor: YouTube


TOŠIĆ!

38' Emil Rockov je pogrešio, Emil Rockov je spasao Vošu! Zoran Tošić je bio "oči u oči" sa golmanom gostujuće ekipe, ali je šutirao pravo u njega.

KOJAŠEVIĆ!

37' Sjajna šansa za Vošu. Aleksandar Mesarović je malo duže čekao, ali je na vreme pripremio loptu za Damira Kojaševića, koji je šutirao sa sedam-osam metara, ali je pogodio svog saigrača.

35' Vasko Kalezić je za sada najopasniji igrač Vojvodine. Ponovo je bio u posedu lopte u kaznenom prostoru "parnog valjka" i opet je šutirao, ali sada nije bio precizan kao pet minuta ranije.

33' Milan Radin je ušao u igru umesto Brazilca.

- Everton se povredio, u pitanju je koleno leve noge. Đukić će opet morati prinudno da menja.

30' Voša je izvršila najjači pritisak na gol Partizana od početka utakmice. Možda i pun minut je trajala je opsada gola crno-belih, na kraju je Kalezić vrlo dobro šutirao sa distance, ali je Stojković bio spreman, bacio se i odbranio.

TAVAMBA!

20' Odlična prilika za Partizan. Miroslav Vulićević je centrirao, a Lenadre Tavamba ostao potpuno sam u šesnaestercu, ali nije bio precizan posle udarca glavom. 

13' Bilo je prilika da se ugrozi i jedan i drugi gol. Ostaje 0:0 u Humskoj. Teren za sada ne izgleda loše, ali sneg i dalje pada.

3' Partizan je imao priliku, ali je dobio sam korner.

- Utakmica je počela...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC