• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSS opet želi Marinu za selektora

Autor mondo.rs

Predsednik Košarkašakog saveza Srbije Predrag Danilović otputovao je u Istanbul na pregovore sa Marinom Maljković, prenosi "Sportski žurnal"

 KSS-zeli-da-vrati-Marinu-Maljkovic-na-mesto-selektora-zenske-kosarkaske-reprezentacije-Srbije Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkašice Srbije mogle bi uskoro da dobiju novog - starog selektora, Marinu Maljković.

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, otputovao je u Istanbul kako bi sa Marinom Maljković razgovarao o povratku na čelo ženske selekcije Srbije, prenosi "Sportski žurnal".

Danilović je u Tursku otišao zajedno sa potrpedsednicom KSS zaduženom za žensku košarku Anom Joković, što je dodatna potvrda da će sa trenerom Galatasaraja upravo razgovarati o mogućnosti da se vrati na uspešnu poziciju.

Marina Maljković je sa ženskom selekcijom Srbije ostvarila najveći uspeh u istoriji. Na klupu je sela 2011. godine i potom su osvojile titulu šampiona na Evropskom prvenstvu 2015. godine, a onda i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

Početkom ove godine Maljkovićeva je saopštila da podnosi ostavku zbog "emotivnog i fizičkog pražnjenja", pa se posvetila samo radu u Galatasaraju.

Na njeno mesto doveden je Stevan Karadžić, ali već na prvom takmičenju, Evropskom prvenstvu u Češkoj, Srbija je ostvarila daleko lošiji plasman od onog koje je beležila predvođena Marinom Maljković.

Srpske košarkašice zaustavljene su u osmini finala, kada ih je pobedila Letonija rezultatom 75:70, nakon čega su zvanično zauzele 11. mesto.

Srbija je dobila organizaciju Evropskog prvenstva 2019. godine, a očigledna želja rukovodstva KSS je da nacionalni ženski tim na tom takmičenju vodi najuspešniji selektor u istoriji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC