Raskinula sa dečkom pred porođaj!

Autor:

Košarkašica će sama odgajati dete...

0
A- A A+

Košarkašica Milica Dabović se trenutno nalazi u devetom mesecu trudnoće, a krajem decembra bi na svet trebalo da donese sina Stefana kojeg će, kako kaže odgajati sama, jer je raskinula vezu sa partnerom Vukom.

Iako se dugo pričalo da li će zajednički život sa njim nastaviti u Srbiji ili van zemlje, od te priče sada očigledno nema ništa, a porodiće se u Beogradu umesto u Beču gde živi bivši partner.

"Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikada nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. S tim u vezi, nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje. Svakako da ocu neću braniti da viđa sina i moći će to da radi kad god poželi, ali neću ni insistirati na tome ukoliko on ne bude hteo", istakla je Milica za "Story" i dodala da je mišljenje okoline ne zanima.

"Ne zanima me šta okolina misli o mojoj odluci da budem samohrana majka. Nikada mi nije bilo važno mišljenje drugih. U mom srcu ima samo mesta za sreću i ljubav", rekla je košarkašica.

Pomoć nakon porođaja će joj pružiti mama, a ona je i dalje odlučna u tome da se ubrzo vrati sportu.

"Sigurna sam da ću sve obavete uspeti da uskladim. Na kraju, uvek mogu da angažujem dadilju koja će voditi računa o mom sinu kad ja nisam u mogućnosti", zaključila je ona.

Ostale vijesti