• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verovatno najbolji telefon ispod 300 evra

Autor mondo.rs

Honor 7X najavljen je u Londonu kao telefon koji će potpuno promeniti tržište u svom segmentu, specifikacijama svakako, a posebno cenom.

 Verovatno najbolji telefon ispod 300 evra Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Honor 6X bio je jedan od najboljih telefona kineske kompanije Honor, koja posluje u okviru Huawei korporacije, a Honor 7X nastavlja tamo gde je prethodnik stao, uvodeći FullView ekran od ivice do ivice na nižu klasu telefona. Honor 7X je već isporučen u dva miliona komada u Kini i zadovoljstvo telefonom i kritike su gotovo 100 odsto pozitivne, a hvalili su ga TechRadar, AndroidCentral i mnogi drugi cenjeni IT sajtovi širom sveta.

Ekran od 5.93 inča od ivice do ivice je glavni adut ovog telefona, uz dvostruku kameru na poleđini i unapređenu selfi kameru, koja se može aktivirati da fotografiše pokretom ruke. Isporučuje se sa Kirin 659 čipsetom, kao i sa 4 GB RAM, uz 64 GB memorije i microSD slotom za kartice do 256 GB (čak i do 2 TB teorijski).

Izrada telefona je unapređena, pa je telo izraženo od metala i oble je konstrukcije, a uređaj je ojačan na sve četiri ivice, što mu omogućava da bude otporan na padove i oštećenja. To je direktor Honor kompanije, Džordž Zao i dokazao bacajući telefon po bini nekoliko puta na premijeri u Londonu, kad samo upoznali i Honor V10 (premijum Honor smartfon).

Zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16 MPx + 2 MPx pravi fotografije ljudi i okruženja u novoj definiciji. Uz opciju Phase Detection Auto Focus (PDAF) i najnovije algoritme, Honor 7X omogućava fokusiranje za samo 0.18 sekundi. U kombinaciji sa velikim otvorom blende (1/2.9", 1.25 µm), koji slici daje efekat dubine polja na nivou DSLR kamere, Honor 7X svima omogućava da postanu profesionalni fotografi.

Čak i sa većim FullView displejom, samo jedno punjenje baterije kapaciteta 3.340 mAh omogućava rad telefona Honor 7X tokom celog dana. Zahvaljujući tehnologiji uštede energije i režimu rada Ultra Power Saving, korisnici sada mogu da uživaju u celoj sezoni svoje omiljene TV serije ili u 91 satu muzike, uz samo jedno punjenje.

Džordž Zao, Honor direktor, je izjavio: „Honor 7X je najbolji izbor za korisnike koji žele da po povoljnoj ceni uživaju u bogatoj funcionalnosti i prednostima telefona bez okvira ekrana. Pored toga, Honor se izuzetno ponosi kvalitetom kontrole prilikom proizvodnje svakog telefona - Honor 7X je tokom laboratorijskog testiranja bačen na pod više od 4.800 puta - tako da korisnici mogu biti uvereni da veća vrednost u odnosu na cenu ne utiče na naš vrhunski kvalitet“.

Preporučena cena telefona je 299 evra, a detaljne tehničke specifikacije pogledajte na našoj galeriji slika sa događaja koji je upriličen u „Mermaid Center“ u Londonu.

Honor 7X Review -Is This Your Next Smartphone?
Izvor: Honor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS