Jovan opet u akciji: "Zajedno za život"

Autor:

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" Jovana Simića, u saradnji sa sajtom za aukcije Limundo, pokrenula je novu akciju u kojoj će se samo posebni primerci dresova i rekvizita proslavljenih srpskih sportista naći na internet aukciji

0
A- A A+
Jovan Simić Foto: MN Press

Jovan Simić, koji je organizovan već nekoliko uspešnih humanitarnih akcija u Srbiji, nedavno je osnovao svoju humanitarnu organizaciju "Zajedno za život"i nastavlja da prikuplja pomoć svima kojima je neophodna.

Sve je počelo 2014. godine kada je Simić pokrenuo prodaju svojih dresova za lečenje male Nađe Novaković i sakupio na dve aukcije preko 80.000 evra. Nakon toga je nastavio da priču sporta uspešno povezuje sa humanitarnim radom i organizovao prodaje dresova, sportske bazare, humanitarne fudbalske utakmice, ali i mnoge druge akcije.

Sada pokreće internet aukciju na kojoj će se naći samo posebni primerci dresova i rekvizita proslavljenih srpskih sportista.

Sredstva se mogu donirati i uplatom na račun Humanitarne organizacije "Zajedno za život" koji je otvoren u Komercijalnoj banci: 205-250438-39 Za uplate iz inostranstva - broj deviznog računa: 0070800047526 IBAN broj: RS35205007080004752637

"Kada sam organizovao aukcije, javljali su se mnogi iz unutrašnjosti i dijaspore da pitaju kako mogu da dođu do dresa i doniraju novac, što nije bilo moguće jer su aukcije održavane uživo. Ovo je način da omogućimo svim ljubiteljima sporta i humanim ljudima u Srbiji, ali i van zemlje da se aktivno uključe u još jednu akciju i dođu u posed vrednih stvari. Na svu sreću, Limundo je prepoznao potencijal akcije, i ustupio nam poseban deo na sajtu i svoje kapacitete", istakao je Simić.

Prvi će se na aukciji naći potpisan reprezentativni dres Miroslava Raduljice, koji je ujedno i ambasador humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Pored njega ambasadori humanitarne organizacije su i Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović.

Početna cena potpisanog dresa Miroslava Raduljice je samo 10 dinara, a aukcija traje sedam dana, do 13. decembra 2017. u 20 časova.

Sav prihod od humanitarne prodaje biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život", koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Ostale vijesti