• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vule Trivunović na klupi Kozare

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki trener Vule Trivunović preuzima tim iz Gradiške s namjerom da osigura opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Vule Trivunović novi trener FK Kozara Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Strateg koji je rekorder u broju uzastopnih pobjeda u banjalučkom Borcu i čovjek koji je osigurao povratak crveno-plavima u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, na proljeće će voditi Kozaru iz Gradiške.

"U četvrtak imam sastanak i sljedeće sedmice potpisujem ugovor sa Kozarom. Klub iz Gradiške je bio korektan i konkretan. S obzirom da smo trenutno u zoni ispadanja, cilj je opstanak u Prvoj ligi RS", izjavio je Trivunović za MONDO.

Prema njegovim riječima, plan je najprije da se dobro "odradi" prelazni rok, a potom i pripremni period kako bi Gradiščani ostvarili zacrtani cilj.

"Vjerujem da ćemo uspjeti izboriti opstanak i vjerujem u ljude koji su angažovani u gradiškom klubu", podvukao je Vule i dodao da stiče praksu kako bi upisao profi trenersku licencu.

Iako je "dušom" involviran u klub sa Gradskog stadiona u Banjaluci, nije želio da komentariše rezultate Borca ove sezone niti posljednje otkaze kapitenu Borisu Raspudiću i još četvorici igrača crveno-plavih.

Trivunović je u trenerskoj karijeri s klupe predvodio banjalučki BSK, Borac, Slogu iz Srpca i Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Nekadašnji fudbaler Borca, Sarajeva, Obilića, njemačkog Burghauzena, Himkija iz Rusije, poljske Krakovije i kazahstanskog Žetsua, na klupi gradiškog prvoligaša će naslijediti 41-godišnjeg Sinišu Đurića, nekadašnjeg sportskog direktora Kozare, koji je uskočio poslije odlaska Borčeta Sredojevića, bivšeg pomoćnika u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, dok je selektor "zmajeva" bio Safet Sušić.

„Vule glavu gore, 'Lešinari' te vole“

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC