• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija se Partizanom već ponosi!

Autor mondo.rs

Crno-beli od 19 sati igraju poslednji meč grupe B Lige Evrope i protiv Dinama se u Kijevu bori za prvo mesto. Čelnici "parnog valjka" mislima već na žrebu u Nionu.

 Liga-Evrope-Dinamo-Kijev-Partizan-najava Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred Partizanom je poslednja utakmica grupne faze Lige Evrope. "Parni valjak" je brige oko "zimovanja" u Evropi prebrinuo posle utakmice sa Jang Bojsom, kada je pobedom 2:1 obezbedio "proleće" i plasman u šesnaestinu finala.

Partizan je najuspešniji predstavnik Srbije, jer je od raspada bivše države dva puta obezbedio nastup u drugoj fazi takmičenja.

Iako će se crno-beli večeras od 19 časova na Olimpijskom stadionu u Kijevu boriti za prvo mesto u grupi protiv najtrofejnijeg kluba Sovjetskog Saveza i najslavnijeg iz Ukrajine, misli Beograđana usmerene su i ka žrebu, koji će se u ponedeljak održati u Nionu.

Vučelić: Neka Suma bude čovek odluke

"Najviše bih voleo da utakmicu protiv Kijeva reši Suma. Znate sve razloga zbog kojh to pričam. Zasad nije to pokazao, da li zbog nespremnosti ili nečeg drugog... Možda se nešto dogodi i sa Solomonom. Nisam slučajno izdvojio ta dva imena. Bilo bi dobro da levi bek Miletić ponovi igru protiv Vojvodine."

S pažnjom su partizanovci u Kijevu pratili i završnicu Lige šampiona, a najviše ih je zanimalo ko će se kao trećeplasirani iz grupne faze elitnog takmičenja prebaciti u Ligu Evrope.

I ta dilema je rešena, a potencijalni rivali Partizan su kao povlašćeni - CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Red Bul Lajpcig i Sportnig, odnosno nepovlašćeni - Spartak Moskva, Napoli, Seltik i Borusija Dortmund.

Čelnici Partizana među ovim klubovima nemaju želje.

Ipak...

Predsednik srpskog šampiona Milorad Vučelić bi voleo da u februaru u Humskoj gostuje jedno veliko ime evropskog fudbala - Arsenal, a ne bi se bunio ni da to bude još slavniji Milan.

"Koliko vidim, nema tu lakih rivala. Vidim ko prelazi iz Lige šampiona, to je pitanje da li može da se savlada. Ako Arsenal ne bude igrao u A postavi onda je to prihvatljivo. Što da ne? Oni to rade kroz evropske utakmice. Nije tim iz Londona pokazao nešto mnogo dosad. A engleskim klubovima izgleda nije ni stalo do Lige Evrope. Nije im to prioritet. Osobeni su", ocenio je prvi čovek Partizana.

"Prijatnost u Kijevu"

"Ovo putovanje je jedinstveno. Dosad smo išli napeti, čekali su nas neizvesni mečevi, a ovo je prijatnost. Ipak, od ovog duela možemo da imamao finansijsku dobit, a ako daš sve od sebe onda u žrebu može da te posluži sreća. U suprotnom, ona okreće leđa."

Milan?

"Sad bi dobro došao, ali ko zna... Pred nama su pripreme. Možda njih krene. Teško je gledati u ovom trenutku, nema u ovom takmičenju slabog protivnika. Pogotovo što ne znamo ko će kako da se pojača", dodao je Vučelić.

Nešto manje pričljiv o žrebu bio je direktor Miloš Vazura.

"Voleo bih nekog koga možemo da prođemo", rekao je mladi operativac.

Na opasku da je predsednik crno-belih poželeo Arsenal, Vazura je dodao: "Naravno (smeh)! Slažem se s predsednikom?".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC