• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otputujte negdje za Novu 2018.

Autori mondo.ba Autori Dragana Božić

Priuštite sebi nezaboravan doček koji ćete pamtiti i otputujte u neke od zemalja koje još niste posjetili. Ako još uvijek ne znate gdje, a želite da putujete, možda se odlučite za neku od navedenih destinacija.

Iako nas do dočeka 2018. godine dijeli dvadesetak dana, još nije kasno da odlučite negdje otputovati.  Mi vam donosimo pregled najzanimljivijih ponuda, pa ako još niste odlučili požurite, vremena je još malo!

Iz agencije "Travel office" kažu da su najtraženije destinacije i ove godine Venecija, Toskana i Beč zbog svoje jedinstvene praznične atmosfere. Tako u organizaciji ove agencije Novu godinu u Veneciji možete dočekati za 215 KM, u Rimu za 445, a za Beč ćete morati izdvojiti 325 KM.

„Naši putnici najčešće biraju evropske destinacije kao što su Beč, Toskana i Venecija. Za daleke destinacije potražnja nije baš velika za vrijeme novogodišnjih praznika, jer naši ljudi uglavnom sve odlučuju u zadnji čas, a i ove bliže destinacije su dosta povoljnije“, rekla nam je Branka Galić, vlasnica ove agencije.

Galićeva je istakla da svi zainteresovani još mogu da rezervišu svoje mjesto, a to možete učiniti putem OVOG linka.

Osim pomenutih evropskih destinacija koje su uvijek zanimljive za novogodišnje praznike, agencija "Zepter passport" vam nudi doček u Budimpešti za 65 KM ili u Beču (85 KM), a ako biste ipak Novu slavili negdje bliže iz ponude izvajaju Zagreb (49 KM) i Beograd (69 KM).

„Građani su najviše zainteresovani za individualna putovanja, a najčešće biraju evropske gradove. Trenutno imamo zagarantovan polazak za Budimpeštu, a naši novogodišnji aranžmani traju od tri do šest dana“, rekla je za MONDO Timea Tamamović iz ove agencije. Ako vas nešto dodatno zanima informišite se OVDJE!

Novogodišnja ponuda agencije "Kompas tours-a" obuhvata doček u Moskvi u trajanju od pet dana (oko 950 KM), a ako vam se ipak ne ide tako daleko tu su Beč, Sofija, Prag i ostale evropske destinacije.

„Što se tiče naše ponude, uglavnom su to individualna putovanja, ipak se osjeti ta finansijska kriza kada su u pitanju masovna putovanja, ali svaka destinacija ima svog putnika. Građani su i ove godine najviše zainteresovani za evropske gradove kada su u pitanju novogodišnji praznici. Mi u Kompas tursu omogućavamo i plaćanje na rate, a imamo i pripremljenu ponudu za ljetovanja naredne godine“, izjavila je Danijela Bajić.

Kompletnu ponudu možete vidjeti na njihovom sajtu.

"Unis tours" vam već tradicionalno za Novu godinu nudi put u nepoznatom pravcu (439 KM), a u ponudi još imaju i Bratislavu (339 KM) i Rim (579 KM). Ako biste ipak da se u novogodišnjoj noći opustite, ova agencija vam nudi i doček u wellnes hotelima.

„Možemo reći da su građani već tradicionalno zainteresovani za naš „Put u nepoznato“, a ove godine je to destinacija u Srbiji i taj aranžman je skoro popunjen. Od ostalih destinacija tu su svakako evropske destinacije a zagarantovan polazak imamo za Milano. Od ostalih ponuda izdvojila bih zimovanja na poznatim skijalištima koja uključuju i doček Nove godine, kao što su Jahorina, Kopaonik ili Austrija. Imamo dosta zainteresovanih za individualna putovanja za destinacije poput Sardinije“, rekla nam je Jelena Šobot iz Unis tursa.

Dodatne informacije i rezervacije čitajte OVDJE.

Ako biste u malo toplije krajeve agencija Sebastijan u ponudi ima doček 2018. u Portugalu i Sardiniji, kao i uvijek aktuelan Pariz (850 KM). Ako ste zainteresovani za ova putovanja više informacija potražite na OVOM linku.

Jedna od zanimljivijih novogodišnjih ponuda je svakako doček u Keniji po cijeni od 3199 KM, koji vam nudi agencija Sol Azur. U ponudi još imaju i Maltu, Atinu, Krakov, a od bližih destinacija tu je Budva (185 KM). .

"Dočekajte Novu godinu i provedite najluđu noć na nestvarnim plažama sa bijelim pijeskom, kupajući se u tirkiznom okeanu na drugoj strani svijeta! Nudimo vam neponovljivo iskustvo, kristalno more, nestvarne predjele, prelijepe plaže, nasmijane ljude, nudimo vam AFRIKU", kažu u ovoj agenciji. 

Detalje ćete lako naći na sajtu ove agencije.

Na kraju vjerujemo da ćete svakako pronaći nešto za sebe. Nagradite sebe za kraj radne i kalendarske godine i postanite bogatiji za nova iskustva. Ne treba vam uvijek mnogo novca, samo malo organizacije i dobre volje.

Pišite nam u komentarima da li i gdje putujete Novu 2018. i gdje biste je voljeli dočekati?

Pratite MONDO na Facebooku, Twiteru ili Instagramu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop