• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni su najomraženiji u svetu fudbala

Autor mondo.rs

Engleski magazin "Four Four Two" sastavio je listu 50 igrača, trenera i fudbalskih radnika koji su najmanje voljeni

Ih, što ga mrzim... Svaki navijač bar jednom je izgovorio tu rečenicu posmatrajući neki fudbalski događaj.

A ko su najomraženiji u svetu fudbala? Engleski magazin "Four Four Two" pokušao je da odgovori na to pitanje sastavivši listu od 50 fudbalskih radnika.

Predvode je bivši predsednik FIFA Sep Blater, kao ubedljivo najnevoljeniji lik, a potom sledi portugalski trener Žoze Murinjo.

Uz Blatera i Murinja među deset najomraženijih su nemački golman Harald Šumaher, bivši predsednik UEFA Mišel Platini, sportski novinar Ričard Kis, Kristijano Ronaldo, bivši sportski direktor Juventusa Lučano Mođi, senegalski fudbaler El Hađi Diuf, vlasnik Milton Kins Donsa Pit Vinklman i bivši kapiten Engleske Džon Teri.

Oni su pojasnili zašto je svako od njih delegiran na tu poziciju.

U opisu Sepa Blatera stoji: "Pre četiri godine je studentima na Oksfordu rekao: 'Znam da svi mislite da je FIFA bezdušna mašinerija koja štanca novac na račun fudbala i da se ja svaki dan nasmejem kad vidim svoj bankovni račun. Niste u pravu'".

Murinja su opisali kao "čoveka koji živi od svađa i živi pod motom - nisam zadovoljan kad pobedim, srećan sam kad drugi izgube".

Na šestom mestu nalazi se najbolji igrač planete Kristijano Ronaldo.

Zvezda Real Madrida definisana je kao neko "ko tokom cele karijere vodi dvee bitke - jednu protiv Lea Mesija, a drugu s percepcijom javnosti o sebi".

"Ronaldo je toliko narcisoidan, zaljubljen u sebe i verovatno je užasno nezadovoljan kad na stadionu na kojem igra nema velikog ekrana. Pamti se njegova proslava pobede Reala u Ligi šampiona za koju nimalo nije bio zaslužan ili kada se usred slavlja prilikom portugalskog osvajanja titule na EURO 2016 zaustavio jer je video sebe na video bimu".

Na listi 50 najomraženijih ima i dosta britanskih fudbalera, ali su tu i Luis Suarez, Dijego Armando Maradona, Serhio Buskets, Pepe, Paolo Di Kanio, Dijego Kosta, Roman Abramovič, Mark Van Bomel, ali i Serhio Ramos, na 50. mestu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC