• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi doneo KRUPNU odluku

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler Barselone sprema se za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje bi moglo da ima velikog uticaja na njegovu karijeru

Argentina je izborila plasman na Mundijal u Rusiji sledeće godine, a predvodiće je Lionel Mesi.

Najbolji igrač Barselone izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

"Ukoliko odigramo loše na prvenstvu trebalo bi svi da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi", rekao je Mesi za "TyC sport".

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sedenje na klupi Barselone u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbeđenog prolaza.

"Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamenjem, ali sam shvatio i razumeo da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije".

Mesi i ostali "gaučosi" narednog leta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Nemačke u finalu u produžecima (1:0), a rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC