• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Među "zmajevima" i jedno novo ime za Švajcarce

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Bilal Šuman objavio je spisak rukometaša na koje računa za dvomeč protiv Švajcarske, koji će u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj biti odigrani 10. i 13. januara 2018. godine.

  U odnosu na prethodni spisak, selektor "zmajeva" je uvrstio i jedno novo ime - riječ je o golmanu poljskog Kališa Edinu Tataru.

Na spisku se nalazi 20 rukometaša.

Benjamin Burić, Admir Ahmetašević, Edin Tatar, Alen Ovčina, Tomislav Nuić, Faruk Vražalić, Srđan Predragović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Muhamed Toromanović, Igor Mandić, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Marko Tarabokija, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Ibrahim Haseljić.

"Zmajevi" će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 10. januara gostovati u Švajcarskoj, a potom tri dana kasnije biti domaćin u tuzlanskom "Mejdanu".

"Nemamo nikakvih kalkulacija! Ukoliko razmišljamo, a razmišljamo o SP moramo sve dati od sebe da obje utakmice protiv Švicarske iskoristimo na najbolji mogući način, a to je pobjeda u dvije utakmice. Analizirat ćemo protivnike i maksimalno se pripremiti za odlučujuće utakmice naše reprezentacije", izjavio je Šuman za "Nezavisne novine".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC