• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmaru se neće dopasti koga je "pikirao" PSŽ

Autor mondo.rs

U Parizu spremaju smenu Unaija Emerija i već su "pikirali" njegovog naslednika. Nismo sigurno da će se to dopasti i Nejmaru.

Pari sen Žermen čini sve da udovolji najskupljem fudbaleru svih vremena Nejmaru, a ukoliko rezultati ne budu na očekivanom nivou - spremni su da smene i trenera Unaija Emerija.

Španski stručnjak, koji je od 2016. godine na klupi Parižana, nije u najboljim odnosima sa Nejmarom koji na sve načine pokušava da sruši trenerov autoritet, oglušuje se o njegove naredbe, želi da bira kada će da igra utakmice, u svađi je sa dosadašnjom zvezdom tima Edinsonom Kavanijem...

Francuski mediji navode da je PSŽ doneo odluku da smeni Emerija na kraju aktuelne sezone, ukoliko ne napravi neki senzacionalan uspeh poput osvajanja Lige šampiona, a zamena je spremna.

U pitanju je njegov sunarodnik Luis Enrike koji je Nejmaru bio trener i u Barseloni i koji je odlučio da odmori godinu dana od fudbala, što se poklapa i sa željama Parižana.

Ono što nismo sigurni je da li bi se Nejmaru dopala ova opcija na trenerskoj klupi PSŽ-a pošto je i tokom dana u Barseloni bio u sukobu sa Luisom Enrikeom, uprkos dobroj saradnji na početku, pa je u poslednjoj godini zajedničkog rada trener Katalonaca često kritikovao Nejmara.

Bilo je i pohvala poput toga da je "MSN" trio najbolji u istoriji, ali navodno se Luisu Enrikeu nije dopadalo to koliko malo Nejmar radi na treninzima.

Da li su u međuvremenu izgladili odnose, videćemo uskoro...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC