• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Razlika u zadnjim metrima

Autor mondo.rs

Trener Partizana istakao da je u Evropi nemoguće ostvariti dobar rezultat uz greške u odbrani koje su pravili njegovi igrači. O pojačanjima po završetku jesenjeg dela sezone.

 Miroslav Đukić Dinamo Kijev Partizan 4:1 Izvor: MN PRESS

Otišli su crno-beli potpuno rasterećeni na gostovanje Dinamu, u takvom raspoloženju počeli utakmicu i prvi zapretili. Ali, odsustvo imperativa, zbog već obezbeđenog plasmana u 1/16 finala Lige Evrope, kao da je prouzrokovalo i preterano opuštanje u fazi odbrane.

Partizan je u 31. minutu gubio 3:0, tako što je dva gola u tri minuta primio posle kombinacija u petercu. Dinamovi ofanzivci bukvalno su se poigravali, kao da je u pitanju egzibicija, a ne meč drugog po kvalitetu evropskog takmičenja...

Na kraju, 4:1 za Kijevljane, koji su time potvrdili prvo mesto u grupi B.

"Mogu samo da čestitam protivniku na pobedi. Mi nismo igrali dobro u defanzivi, pogotovo tih 15 minuta kada smo primili drugi i treći gol. Nemoguće je pobediti u Evropi kada se tako greši u defanzivi", rekao je novinarima Miroslav Đukić.

Nastavak utakmice doneo je poboljšanje, ali nedovoljno.

"Uspeli smo da damo gol, da se malo vratimo, a onda smo propustili odličnu šansu da smanjimo na 3:2. Četvrti gol primili smo iz penala za koji mislim da nije bio. Ali, poenta je da je nemoguće napraviti nešto u Evropi ako se ne popravi defanziva".

Šta najviše zamerate odbrani?

"Dozvolili smo protivniku da se duplim pasovima ušeta u gol. Nismo bili koncentrisani, nismo stajali blizu, lako smo primali golove... Vrlo je teško igrati protiv kvalitetnog rivala kao što je Dinamo Kijev".

Da li vas je neko razočarao?

"Kada izgubite 4:1, ne možete da budete zadovoljni. Nije Dinamo večeras mnogo napravio iz igre, oni su samo iskoristili našu nepažnju i to što nismo bili agresivni. U polju nije bila tolika razlika, kao što je bila u zadnjim metrima. Mnogo smo grešili i onda je nemoguće da se napravi nešto više".

Hoće li tokom zime doći pojačanja koja su neophodna za "nokaut" fazu Lige Evrope?

"Gde god budemo mogli mi ćemo se pojačati, ali o tome ćemo posle dve utakmice koje nas očekuju".

Delovalo je kao da su Everton i Miletić namerno dobili kartone?

"Oni su znali da im preti suspenzija. Ne verujem da su namerno dobili kartone, jer nema logike. Neće moći da igraju sledeću utakmicu".

Koliko se razlikovala Dinamova igra u Beogradu i Kijevu?

"Danas je bio drugi tip utakmice. U Beogradu je Dinamo morao da juri rezultat, a ovde se brzo našao u prednosti i onda pretio iz brzih kontri", konstatovao je Miroslav Đukić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC