• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kevin Garnet: Najbolji centar u NBA? Đoković?

Autor mondo.rs

Slavni košarkaš pobrkao prezimena dvojice sjajnih srpskih sportista.

 Kevin Garnet: Najbolji centar u NBA? Đoković? Izvor: MN PRESS

Bivši NBA košarkaš Kevin Garnet (41), osvajač MVP priznanja kao igrač Minesote 2004. godine, a onda i titule 2008. sa Bostonom, sada vodi košarkašku emisiju - KG Area 21 i u okviru nje sa svojim sagovornicima analizira aktuelne teme u najjačoj ligi sveta.

U poslednjoj emisiji ugostio je nekadašnje igrače Rašida Volasa, Roda Striklenda i Tonija Delka i povela se rasprava o tome ko je najbolji centar u NBA?

Povod za to bila je izjava Džoela Embida, igrača Filadelfije, koji je kazao da smatra da je on najbolji na poziciji "petice", sa čim se mnogi novinari nisu složili, prvenstveno iz razloga što je dugo bio povređen i iza sebe nema ni 50 mečeva u NBA.

"Za mene su četvorica ispred ostalih: Džoel Embid, Karl Entoni-Tauns, Entoni Tauns i Demarkus Kazins", poručio je Rašid Volas koji je najbolje dane karijeri proveo u Kingsima.

Rod Striklend se samo složio sa Volasom, dok je sličnog mišljenja i Toni Delk. S tim da veruje da je jedino pitanje da li "obrva" može da ostane zdrav duže vreme...

"A Đoković?", upitao je Garnet svoje sagovornike, očigledno pomešavši srpskog košarkaša sa još slavnijim teniserom. I, da stvar bude smešnija, niko ga nije ispravio!



"Da, njega nikako ne smemo zaboraviti...", rekao je Delk, a potom su se prisetili da su zaboravili i Porzingisa, mada ipak nije "petica", nego četvorka.

Oko jednog su ipak u pravu - i Jokić i Đoković imaju danimak "Joker"!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC