• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 9. 12. 2017.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju saznajte i danas u MONDO horoskopu.

 Dnevni horoskop za 9. 12. 2017. Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Ovan
Na radnom mestu možete upoznati neku osobu koja Vam baš odgovara. Mesec aktivira polje posla i donosi Vam prilike za nove kontakte. Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste odgovorni i vredni. Budite ambiciozni.

Bik
Provedite vreme sa partnerom. Pokušajte da pokazujete malo više svoje emocije. Nemojte biti zatvoreni. Slobodni, idite na mesta za zabavu sa prijateljima. Budite vredni i pravite dogovore sa kolegama na poslu.

Blizanci
Romantični ste više nego inače. Preosetljivi ste i nemojte se danas raspravljati sa partnerom.Budite kreativniji na poslu. Ako se bavite umetnošću ili trgovinom, biće ovo uspešan dan.

Rak
Mesec u Vašem trećem polju u znaku Device pokazuje da ste usmereni na komunikaciju sa partnerom. Otvorite se i popričajte o stvarima koje Vas muče. Danas je dan za relaksaciju i odmor.

Lav
Sve je dobro u vezi, ali budite otvoreniji prema partneru. Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste zamislili. Nemojte se nervirati ako Vas neko iskritikuje. Moguć priliv novca. Niste zadovoljni svotom, ali stanje će se poboljšati.

Devica
Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako prijatnom i ozbiljnom osobom. Zauzeti, danas je sve kako treba u ljubavi. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na raspored da biste sve stigli na vreme.

Vaga
Budite iskreniji u vezi jer će to poboljšati vaš odnos. Ne gurajte probleme ‘pod tepih’. Ne komplikujte sebi život avanturama ako ste slobodni. Danas je dan kada ne treba ništa započeti. Iskoristite ovu subotu za odmor.

Škorpija
Mesec u polju prijateljstava i kontakata ne podržava povlačenje u samoću. Budite oprezniji i ne poveravajte se drugima na poslu. Odmarajte se danas.

Strelac
Probudite strast u vezi. Ne nervirajte se oko toga šta drugi ljudi pričaju o Vama. Zadržite privatnost za sebe. Jako ste strastveni, ali i proračunati. Pazite na detalje. Rasejani ste danas.

Jarac
Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja je pozitivna i komunikativna. Ne propuštajte priliku da započnete neku vezu. Mesec u Devici je u Vašem polju putovanja i usavršavanja pa iskoristite ovaj dan za takve aktivnosti. Vreme je za usavršavanje.

Vodolija
Dobro se osećate u vezi. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate. Strastveni ste. Danas ste jako vredni. Mesec je u Vašem polju troškova i problema sa novcem, pa bi trebalo da danas ne menjate ništa u vezi sa poslom, da ne biste imali probleme.

Ribe
Popričajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Promene se moraju desiti ako niste zadovoljni odnosom. Naredbe nadređenog na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ne izbegavajte ono što je bitno da uradite.

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop