• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo gledao slatku pobedu Klipersa

Autor mondo.rs

Miloš Teodosić spreman je za povratak na parket mesec i po dana posle povrede. U uzbudljivoj večeri briljirali Harden, Džejms i Vučević

Los Anđeles Klipersi upisali su trijumf pred odmaćom publikom protiv Vašingtona, i to najslađu - pogotkom u poslednjim sekundama (113:112).

Iako su Vizardse dočekali u "krnjem" sastavu, bez trojice članova prve petorke (Blejk Grifin, Patrik Beverli, Miloš Teodosić), uspeli su da naprave dobar posao.

Lu Vilijams bio je heroj Klipersa, pošto im je doneo pobedu u neizvesnoj završnici, trojkom iz velike daljine, 1,2 sekunde pre poslednjeg zvuka sirene.

Klipers
Izvor: YouTube

Trijumf Klipersa, deveti ove sezone, uz 15 poraza, sa klupe je posmatrao Miloš Teodosić, ali ne u civilu. Srpski reprezentativac je spreman da se vrati na parket.

Dok Rivers, trener ekipe iz Los Anđelesa, naveo je da je Teodosić uoči meča sa Vašingtonom odradio odličan trening i da se uskoro očekuje u timu, mesec i po dana nakon što je zaradio komplikovanu povredu stopala.

"Odradio je kompletan trening i sve to izgledalo je veoma dobro. Miloš je veoma blizu povratka na teren. To može biti već na narednoj utakmici, ili onoj posle nje. Odradiće još jedan trening i ako i na njemu bude sve u redu, ima šanse da brzo zaigra", naveo je Dok Rivers.

Klipersi su u zvaničnom pozivu za predstojeći meč protiv Toronta, koji je na programu u noći između ponedeljka i utorka, najavili Teov povratak na parket, tako da je velika verovatnoća da će tada prvi put zaigrati posle 23. oktobra kada se povredio na meču protiv Finiksa.

Pre Teodosića na parket se vratio Danilo Galinari, koji je takođe bio dugo odsutan, i protiv Vašingtona odigrao je zapaženu rolu. Na parketu je proveo 36 minuta i za to vreme upisao 25 poena. Jedino efikasniji od njega bio je Vilijams sa 35 pogodaka i osam asistencija.

Hjuston je nastavio pobedničku seriju, upisavši deveti trijumf u nizu protiv Portlanda (124:117). Džejms Harden predvodio je Rokitse sa 48 poena, osam skokova, uz po tri asistencije i ukradene lopte, dok je na drugoj strani blistao Demijan Lilard. On je upisao 35 pogodaka, od čega devet trojki (iz 16 pokušaja), a imao je i četiri skoka i šest asistencija.

Odličnu partiju prikazao je i Lebron Džejms u pobedi Klivlenda nad Filadelfijom (105:98) - 30 poena, 13 skokova, 13 asistencija.

Prvi "tripl-dabl" u NBA karijeri upisao je prethodne noći i Nikola Vučević. On je postigao 31 poen, imao je 13 skokova i 10 asistencija, uz blokadu, ali to nije bilo dovoljno Orlandu da upiše trijumf. Slavila je Atlanta rezultatom 117:110.

top
Izvor: YouTube

REZULTATI

LA Klipers - Vašington 113:112

Šarlot - LA Lejkers 99:110

Bruklin - Majami 89:101

Atlanta - Orlando 117:110

Klivlend - Filadelfija 105:98

Finiks - San Antonio 101:104

Portland - Hjuston 117:124

Čikago - Njujork 104:102

Milvoki - Juta 117:100

Memfis - Oklahoma siti 101:102 (produžetak)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC