• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Neka me gaze, neka me tuku, volim Borac..."

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

...i Banjaluku!

 Borac - Široki Brijeg (2:1), izjave Igor Janković, Denis Ćorić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Vršilac dužnosti trenera Borca Igor Janković bio je prezadovoljan pobjedom nad Širokim Brijegom (2:1) u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine zahvalivši se „Lešinarima“ na podršci svih 90 minuta (!).

Poslije turbulentne sedmice i serije od četiri utakmice bez pobjede, crveno-plavi su spretno i sretno, ali i zasluženo stigli do sedmog ovosezonskog trijumfa (2:1).

Banjalučani su poveli golom Gorana Galešića u 30. minutu, izjednačio je kapiten gostiju Vagner na početku drugog poluvremena, da bi Josip Barišić u sudijskoj nadoknadi pogodio vlastitu mrežu i osigurao Borcu tri ogromna boda!

Na konferenciji za štampu, poslije dvoboja na Gradskom stadionu, najprije je riječ uzeo Denis Ćorić, pomoćni trener u stručnom štabu Gorana Sablića, i sportski čestitao crveno-plavima na, kako je rekao „zasluženoj pobjedi“.

„Bila je ovo dobra utakmica s obzirom na uslove na terenu. U prvom dijelu nije viđeno mnogo toga, ako izuzmemo gol Borca, da bi u nastavku, mi već na startu izjednačili i bili odlični do 60. minuta. Potom smo zbog mnogo mečeva u posljednje vrijeme 'pali', što je Borac iskoristio u finišu i stigao do zaslužene pobjede, na kojoj mu čestitam“, izjavio je Ćorić.

Vršilac dužnosti šefa struke u Borcu, Igor Janković, vidno uzbuđen, istakao je da se strasti poslije pobjede još nisu smirile...

„Od prvog minuta smo željeli pobjedu, vjerujem da smo za nijansu bili bolji od Širokog Brijega, ali i da nam se 'vratilo' iz nekih prethodnih mečeva koje smo nesrećno izgubili“, rekao je Janković komentarišući pobjedu crveno-plavih u sudijskom vremenu.

Strateg Banjalučana nije bio previše raspoložen da priča o daljim planovima tokom zimske pauze, ali se zahvalio „Lešinarima“ na bodrenju tokom „svih 90 minuta“, iako su svi na Gradskom stadionu vidjeli da je nakon prekida koji su izazvali navijači Borca na istočnoj tribini, stadion napustili i "Lešinari" sa sjeverne tribine.

Poslije se istina, dobar dio njih ipak vratio na sjevernu trbinu da pogleda meč, ali nije bilo tradicionalnog navijanja do samog kraja, kad su pozdravili fudbalere Borca poslije osvajanja izuzetno važnih bodova u trci za Ligom za šampiona.

„Htio bih da se zahvalim ’Lešinarima’ na bodrenju svih 90 minuta uz poruku: ’Neka nas gaze, neka nas tuku, volimo Borac i Banjaluku“.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jm

Kuruz liga

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC