• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovren postao ljubimac navijača...Evertona!

Autor mondo.rs

Hrvatski fudbaler nije bio omiljen među pristalicama "redsa", a tek neće biti nakon gradskog derbija u kom je direktno svoj tim koštao pobede.

Dejan Lovren je ponovo koštao Liverpul pobede!

Hrvatski štoper je napravio neviđenu glupost u 76. minutu kada je u jednom duelu sa Kalvertom-Luinom gurnuo rukom mladog napadača, ovaj vešto pao, a sudija pokazao na "belu tačku" i omogućio Evertonu da dođe do izjednačenja preko Vejna Runija.


Iskusni "Vaza" je iskoristio penal i doneo gol timu koji nije stvorio jednu šansu ni do tog - ni od tog momenta, u meču koji je protekao u potpunoj dominaciji Liverpula (80% posed lopte).

LIVERPUL - EVERTON 1:1 (1:0)

Mohamed Salah je postigao gol u 42. minutu nakon što je kao na "ringišpilu" okrenuo njemu nedorasle čuvare Geja i Martinu i prelepim udarcem matirao golmana Pikforda, za vođstvo svog tima, ali nije ni pomislio da će njegovi saigrači to ispustiti...

Bio je to TRINAESTI gol Salaha u ovoj sezoni Premijer lige i tako je ponovo preuzeo prvu poziciju na listi strelaca ispred Harija Kejna koji je dao gol manje.



Jirgen Klop i Dejan Lovren su bili besni na arbitra Posona nakon meča, ali pravo pitanje je kako Liverpul nije "ubio" utakmicu uz sijaset stvorenih prilika...


Ostavio je na klupi nemački menadžer Roberta Firmina i Filipea Kutinja, dok je šansu tako dobio Dominik Solanke, ali kocka se na kraju nije isplatila pošto je Liverpul ostao bez dva boda i tako nije preuzeo treću poziciju od Čelsija.

"Plavci" ostaju trećeplasirani sa 32 boda, dok je Liverpul četvrti sa 30. 

Kolosalne šanse imali su i Salah (glavom), Sadio Mane kada je možda bio i sebičan, čak i mladi Solanke, ali bili su neprecizni, Pikford nije morao ni da brani...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC