• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fauler OŠTRO po Klopu: Ništa nije bilo dobro!

Autor mondo.rs

"Igraj sa najjačim timom!", glasila je oštra poruka bivšeg fudbalera Liverpula, mada je smirenim tonom govorio o popodnevu u kom ga je tim Jirgena Klopa u potpunosti razočarao.


Liverpul je imao više od igre u "Mersisajd" derbiju, ali nije pobedio.


Po ko zna koji put fudbaleri Jirgena Klopa prokockali su vođstvo ove sezone (1:1), a ovoga puta krivac je bio Lovren koji je na ulazu u poslednjih 15 minuta meča napravio, blago rečeno, glupav prekršaj nad Kalvertom-Luinom koji je sudija Poson okarakterisao kao penal.

Uzaludni su bili protesti nemačkog menadžera i hrvatskog štopera, Poson nije promenio mišljenje, a nije ni sam Jirgen Klop nakon meča...

"Video sam samo jedan tim da igra, a sudija...", zastao je iznervirani Klop i sam nastavio: "Nismo pravili faulove kao oni, Sigurdson je zaslužio crveni karton, a onda nama dosudi onakav penal. Kalvert-Luin je napravio dobar potez pored Lovrena, ali ni to nije penal. Rekao sam sudiji da nije svestan šta je uradio..."

A kakvo je mišljenje ostalih posmatrača meča?

Klop je na konferenciji za medije čak upitao i novinare koji prate Liverpul da podignu ruku ako smatraju da je Lovren napravio faul za jedanesterac. Većina je podigla!

Oštru poruku, mada smirenim tonom, poslao je bivši fudbaler Liverpula Robi Fauler koji i te kako dobro zna šta su mečevi protiv Evertona, čiji je navijač bio od malih nogu, ali je sudbina htela da zaigra za "redse", zavoli ih i postane šesti najbolji strelac u istoriji kluba sa "Enfilda".

On dobro "oseća" ovaj derbi, a baš protiv Evertona napravio je čuvenu proslavu imitirajući "šmrkanje kokaina" zbog čega je bio suspendovan.



Na pitanje da li je bio penal - dao je sjajan odgovor.

"Ne daj sudiji opciju da ti dosudi takav penal. Čak iako je "mekano" - stavio si ruke na njega i sudija može da ga svira. Hajde da ne pričamo da li je bio penal ili nije - morao je Liverpul da završi utakmicu ranije, šanse za Manea i Salaha... Morali su da daju golove".

Posebno ga je iznerviralo to što je Jirgen Klop odmorio najbolje igrače poput Filipea Kutinja i Roberta Firmina koji su meč počeli sa klupe.

"Ja bih igrao sa najjačim mogućim timom, a igrače odmarao neki drugi put, ovo je daleko važnije od svega. To je derbi! Razočaran sam na kraju...", ispričao je tužni Fauler.

Novinar koji ga je intervjuisao skrenuo je pažnju da je "u globalu" to bila veoma dobra partija Liverpula u kojoj su dominirali, jedini stvarali šanse i imali posed lopte veći od 80%, na šta je Fauler odgovorio da ga to ne zanima.

"Svi su fokusirani na statistiku, nije bitno što je Liverpul imao 60-70% poseda, jedina bitna statiistika su golovi, a ona glasi 1:1. Imali smo dominaciju - iz toga moraš dati gol i dobiti meč".

Robi, šta su pozitivne stvari iz ovog meča?

"Jedino pozitivno je da nismo izgubili meč. Ništa drugo, možda jedino još što niko nije povređen. Za mene je ovo veoma razočaravajuće popodne na "Enfildu", sada je jedino pitanje da li će i u FA Kupu Klop rotirati ili će odabrati najjači sastav", zaključio je Fauler.

Fauler
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC