• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić o Adžiću: Valjda će mi vratiti jednom

Autor mondo.rs

Sjajna saradnja dvojice fudbalera Crvene zvezde.

 Pešić o Adžiću: Valjda će mi vratiti jednom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Golgeterski tandem Crvene zvezde ove sezone je Ričmond Boaći - Aleksandar Pešić, ali raspucani Nišlija nije među najboljima u timu samo po broju golova, već i po asistencijama.

Zaslužan je za sva četiri pogotka mladog Luke Adžića!

"Mi smo tu da jedan drugome olakšamo, da što više golova postignemo. Tako se namestilo. Valjda će da mi vrati jednom", našalio se Pešić posle duela sa Borcem iz Čačka u kojem je nesebičnim dodavanjem omogućio mlađem saigraču da dovede ekipu u vođstvo.

Zvezda je na kraju upisala još jednu rutinsku pobedu - 3:0, pa predstojeći "večiti derbi" u sredu u Humskoj (18 časova, prenos na TV Arena Sport) dočekuje sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Uvek je teško igrati prvu utakmicu posle Evrope. Imali smo nekoliko izmena jer smo morali da uđemo ozbiljno, posle iscrpljenosti, fizičke i emotivne. Sve se lepo završilo i sada se spremamo za derbi. Imao sam mnogo prilika, jednu stopostotonu, kada sam levom loše šutnuo, jer baš se tu neka rupa zadesila i lopta je odskočila. Ali, dobro, dao sam gol kasnije i vratilo se".

Crveno-beli su prošlog četvrtka pobedom protiv Kelna 1:0 ostvarili plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa bi pobeda u predstojećem derbiju, poslednjoj utakmici pred zimsku pauzu, bila kao "šlag na torti" što se tiče prvog dela sezone.

Vidljivo je da umor stiže igrače, ali Pešić ne želi da govori o tome i stvara alibi.

"Prija mi ekipa i u svlačionici smo svi kao jedan, ne samo na terenu. I šef je bio uz mene od početka kada i nisam bio fiizčki spreman, mogu slobodno da kažem da me je vratio u život. Još samo u sredu da sve završimo kako treba. Naravno, voleo bih da dam gol na derbiju, to je moj posao, ali stvarno na toj utakmici nije važno ko će dati gol, gledaću samo da maksimalno pomognem kako bismo uzeli sva tri boda. Biće teška utakmica, Partizan je ozbiljna ekipa sa dobrim individualcima, ali i mi smo. Igramo lep fudbal i mi i oni, jeste da sada zaostaju devet bodova, ali to se brzo nadoknadi. Očekujem tvrdu utakmicu, možda ne lepu za oko, ali to je derbi", rekao je Pešić za klupski sajt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC