• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Nije bitna razlika, već kako igramo

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde ne želi da pridaje veliku pažnju prednosti u odnosu na Partizan, već ističe način na koji njegov tim igra.

 Milojević: Nije bitna razlika, već kako igramo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pobedom nad Borcem iz Čačka, Crvena zvezda je u 21. kolu Superlige iskoristila poraz Partizana u Kruševcu i pobegla drugoplasiranim crno-belima na devet bodova razlike.

Do zimske pauze ostao je da se odigra još "večiti derbi" u Humskoj, u kojem bi Zvezda pobedom mogla da dođe do zaista solidne prednosti uoči prolećnog nastavka takmičenja. Trener Vladan Milojević, ipak, ne razmišlja u tom smeru.

"I na plus tri i sad na plus devet, mene interesuje samo moja ekipa, interesuje me samo kako igra Zvezda. Ne osvrćem se oko sebe i na druge", istakao je Milojević na konferenciji za medije posle susreta sa Borcem.

Trener crveno-belih je dodao da je zadovoljan kako je tim odgovorio posle pobede nad Kelnom i plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope, što je donelo emotivno i fizičko pražnjenje, a zatim je izdvojio debitantski nastup Dejana Joveljića i još jednu nesebičnu asistenciju Aleksandra Pešića, koji je omogućio Luki Adžiću da na lak način dovede Zvezdu u vođstvo.


"Ja sam kao trener presrećan što je Jovelja debitovao, znam koliko mu to znači i samo neka nastavi vredno da radi. Pohvalio bih, takođe, još jednom Pešića i njegov gest, to mnogo govori o mnogim stvarima", istakao je Milojević.

Što se tiče eventualne povrede Filipa Stojkovića, koji je zamenjen tokom drugog poluvremena, tek će biti poznato da li je i koliko ozbiljna situacija.

"Požalio se na udarac, videćemo koliko je opasno", rekao je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC