• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura o smjeni Đukića: Ni govora...

Autor mondo.rs

Opravdano ili ne, tek razgovori o smjeni trenera Partizana, Miroslava Đukića bili su aktuelni i prije poraza u Kruševcu upisanog u nedjelju popodne.

 Vazura o smjeni Đukića: Ni govora... Izvor: MN PRESS

S jedne strane - istorijski uspjeh u Ligi Evrope, proljeće na UEFA sceni i ceduljica sa imenom "Partizan" danas u 13 časova na žrijebu u Nionu.

S druge strane - pet osvojenih bodova od 12 mogućih u posljednja četiri kola, skor 14-5-2 u Superligi i devet bodova zaostatka za Crvenom zvezdom pred 156. "vječiti derbi" zakazan već za srijedu u Humskoj.

Opravdano ili ne, tek razgovori o smjeni trenera Partizana, Miroslava Đukića bili su aktuelni i prije poraza u Kruševcu upisanog u nedjelju popodne.

Kao jedan od dva predstavnika crno-bijelih na žrijebu za šesnaestinu finala Lige Evrope danas u sjedištu UEFA u Švajcarskoj, generalni direktor Partizana Miloš Vazura osjetio je potrebu da "presječe" priče o Đukićevom odlasku iz kluba i u kratkoj izjavi dostavljenoj medijima poručio:

"Trener Đukić je napravio istorijski uspjeh sa ovom ekipom, on ima potpuno povjerenje kluba i nema govara o podnošenju ostavke ili promjeni trenera".

Tako je jedna od tema vezanih za crno-bijele u finišu jeseneg dijela sezone stavljena "ad akta".

Đukić će voditi ekipu sa klupe u srijedu u 18 časova kada u Humskoj bude počeo posljednji meč u 2017. godini: Partizan - Crvena zvezda.

Ostanite uz Mondo i pratite žrijeb UŽIVO, naš reporter biće u Zemunelu odakle će nam javljati i prve impresije iz tabora crno-bijelih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC